Линда Еванджелиста откровено за обезобразеното си тяло

Моделът се снима за списание People
18 фев 2022 17:15, Теодора Драгоева
15
Линда Еванджелиста откровено за обезобразеното си тяло
БГНЕС

Супермоделът от 90-те години Линда Еванджелиста сподели първите снимки на своето „брутално обезобразено“ тяло пред списание People. Красавицата разказва в ексклузивното интервю своята тъжна история за това как след процедура по замразяване на мазнините, която си направила преди шест години, всъщност тялото ѝ се е деформирало до неузнаваемост и то трайно.

Някога Линда беше една от най-сниманите жени в света, а днес живее в уединение от почти пет години. 56-годишната бивша манекенка е един от супермоделите от поколението на Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен и др., но докато всички нейни колежки са си все така стройни и продължават да получават работни ангажименти, то Еванджелиста изглежда драстично различна.
 
Метаморфозата ѝ започва преди 6 години, когато тя решава да се подложи на неинвазивната процедура CoolSculpting в кабинета на известен дерматолог. Това се случва през лятото на 2015 г., но последствията са ужасни и до днес. Въпросната процедура се счита за алтернатива на липосукцията, но при Линда ефектът е бил обратен – вместо да се втали, тя натрупала мазнини на неочаквани места по тялото си.
 
В рамките на три месеца след процедурата Еванджелиста започнала да забелязва изпъкналости по брадичката, бедрата и областта на сутиена. Същите области, които тя е искала да свие, внезапно са нараснали и са се втвърдили.
 
„Опитах се да ги поправя сама, започнах да спазвам диета и да тренирам повече. Стигнах до момент, в който изобщо не се хранех. Мислех, че губя ума си“, спомня си тя.
 
Още от изповедта на Линда Еванджелиста ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
ъъъъъъъъъъъъъ преди 2 години
Кой каквото си направи, но тук и бая пари са играли.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диагнозата е дърmоза.
7
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
язък за Еванджелиста !...Но нищо,в некой следващ живот..........
6
0
 
10
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Майкоооо,страх ме е!
5
0
 
12
 
! Отговори
До 6: преди 2 години
Само да те информирам, че в тия среди има и много успешни интервенции. За пример ти давам втръсналата на всички тук Дженифър Лопес, която има множество операции по отстраняване на тлъстините. Явно, много зависи и какви пари е говотова една жена да хвърли. Четох едно проучване, че в САЩ много лекари сега решават да специализират именно в пластична хирургия, а не кардиохирурзи или лекари-специалисти свързани с раковите болести.
4
6
 
25
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Какво да му кажеш на такова... Аз съм мъж, нямам никакъв интерес към пластична хирургия, и въпреки това поне от 15 години знам от обща култура за този "страничен" ефект... Който между другото е доста чест.. Понеже като премахнеш мастни клетки, тялото не създава нови, а почва да трупа запаси в останалите... Е какъв чукундyр трябва да бъдеш за да легнеш да те оперират от суета и без нужда, без предварително да се информираш за резултатите и рисковете? Щяла да съди, дано не вземе и стотинка!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С това квадратно лице и като млада не струваше.Стойки и чалъми на подиуми и пред камери е друга работа, ама всичко с времето си.
2
1
 
55
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Тая женска суета..... Вижте само нашите кокони на какво мязат като минат под ножа - ми те стават като пластмасови кукли - все едно са еднакви и правени на калъп- губят естествения си чар и идентичност.Вижте на Боби перукански фолкпевачката -Петя от Добрич по позната като Преслава.Напишете в чичо Гугъл "Преслава преди и сега" да видите как се обезобрази, че даже и пари е дала. Ако обичате жена си не И давайте пари за хирург.
1
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Па тя си е на цифра години. Какво очаква? Да става по-млада и по харна ли? Оооооо, тетко, зАбрави! Отиваш на свлеч.