Джей Ло и Бен Афлек купуват луксозно имение

То е с 10 спални
22 мар 2022 18:30, Ивета Иванова
12
Джей Ло и Бен Афлек купуват луксозно имение
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек и Дженифър Лопес са на път да купят луксозно имение. То струва над 50 млн. долара и се намира в местността Бел Еър, Лос Анджелис.

Там актьорът и певицата планират да живеят заедно с децата си. Жилището е достатъчно голямо - има 10 спални, 17 бани, няколко кухни, киносалон, фитнес, басейн и предлага уникална гледка. Освен това, то е на усамотено място, заобиколено от дървета.
 
Имението е било пуснато за продажба на цена от 65 млн. долара, но звездите успели да свалят малко цената. Но за да се стигне до продажба, трябвало да се уредят още някои неща, пишат от "TMZ".
 
Джей Ло има близнаци Макс и Ема, които са на 14 г. и са от бившия ѝ съпруг Марк Антъни. Бен Афлек пък има 3 деца от бившата си Дженифър Гарнър -  Вайълет на 16 г., Серафина на 13 г. и Самюел на 10 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
щом така са тръгнали преди 2 години
Тия няма да ги бъде!Най-много една година!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момент!А така,в десния крачол му е по-удобно на калпазанина!Та за какво ни беше думата?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колко имигранти ще приемат?
7
2
 
6
 
! Отговори
по принцип преди 2 години
Не си купуват 500 панелки у Софията, а само едно имение..Реално това са към 20 входа или няколко блока с панелни апартаменти. Затова на бедняка не му трябват подобни новини, защото не може да разбере колко пари за пилеене имат богатите всъщност
6
3
 
10
 
! Отговори
Безумие преди 2 години
Брутални разхищение и показност. Никога няма да могат да го оползотворят това. Сега да построят тенис кортове, конюшни, игрища за поло, голф, че това са спортовете на богатите. Лопез е със супер успешна кариера и с перфектно тяло на 52 години, това не става само с пари, иска се и много труд, воля и постоянство. Не може да им се отрече, че парите са си спечелили с бачкане. Въпросът е какво са пропагандирали, в чия полза и към какви нагласи и вярвания са повличали милиони попивателни след себе си.
5
13
 
3
 
! Отговори
отвратен преди 2 години
това са изверги, можеха да дарят парите на украинските бежанци , но не дъртата вещица иска 10 спални
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"има 10 спални, 17 бани" --- амаааан, бактъм с тая гнycна индиaнка. Големият зaдник ще има 10 спални и ако задръсти една тоалетна с големите си л**на , ще има други 16 кeнeфа.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много българи пък не могат да си платят тока.
2
1
 
5
 
! Отговори
дедо Груйо преди 2 години
Нека се сенат младите
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що сме такова общество ли? Щото вместо да четем за хирурзи, които излизат от 12 часова операция, или инженери изградили нещо страхотно, или ученици, спечелили пореден медал... Ние четем за дърти шфрнтии