Пош Спайс смята, че да си слаб вече не е модерно

Ето какво посочи тя
20 май 2022 12:00, Ивета Иванова
17
Пош Спайс смята, че да си слаб вече не е модерно
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм смята, че да бъдеш наистина много слаб е остаряла тенденция.

Пош Спайс посочва, че модерните жени по-скоро биха изглеждали здрави и биха имали извивки.
 
"Това е наистина излязло от мода становище, да искаш да бъдеш наистина слаб. Мисля, че жените днес искат да изглеждат здрави и да са с извивки. Те искат да имат по-големи гърди и задник. Колкото повече извивки имаш, толкова по-добре моите рокли изглеждат върху теб. Всяка жена иска хубаво, закръглено тяло с извивки, нали?... Има наистина много закръглени жени в Маями и са наистина страхотни, нали знаете? Те вървят по плажовете в Маями, без много дрехи, и те изглеждат фантастично. Те парадират с телата си с толкова много увереност. Смятам тяхното отношение и техният стил за наистина освобождаващи", обяснява тя пред списание "Grazia".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив, да си слаб винаги е модерно. Погледнете манекенките и манекените, които представят висша мода.
14
0
 
0
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Аз лично предпочитам да съм слаба и то не зарази някакви моди или дали някой мъж ще ме хареса.Като си слаб си много по-лек, много по-бързо ходиш и не се задъхваш, не се потиш толкова, наяждаш се с много по-малко храна, тоест и от храна спестяваш доста пари.Да не говорим, че да се тъпчеш с някакви мазни манджи дори си е вредно за организма, като се натъпчеш ти се доспива и ставаш бавен и вял.Така че мерси, но никой няма как да ме убеди, че да си дебел е нещо хубаво!
13
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Георги Ами ти като си от село как да знаеш какво е модерно и какви жени да видиш освен пухкави селянки,каквито и харесваш на мегдана. Ти в Париж ходил ли си, в Милано? На модно ревю, да видиш жени, и то перфектни, и слаби.
12
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 1 година
а да си ***, модерно ли е? само питам, защото тая тогава ще е винаги в крак с модата.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички "компетентно" изказали се до тук може да се г*р*ъ*м*н*а*т собственоръчно. Всеки да е какъвто иска и както му харесва. Който не му изнася.....много му здраве хаххаха
10
2
 
14
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Да си слаб никога не е било модерно, нито да си дебел :). Винаги е било модерно да имаш подържано тяло, независимо дали е леко слабо или леко дебело. Не ми харесват дебели жени, нито ми харесват такива където им стърчат кокалите от всякъде. Все едно си лягаш с жена от концлагер. Сега обаче има една мода жените да са културистки ! Във фитнесите има повече жени от колкото мъже - това пък е най-гадно. Крака като на кон, татуировки, едни *** едно чудо.. Жената на първо място трябва да е женствена
9
2
 
13
 
! Отговори
sante_dog преди 1 година
Целта и е да продава в САЩ. Там дрехи за слаби жени трудно ще се котират. Маркетинг. Иначе хипопотамите са си хипопотами и тя добре го знае. Ама да направи дрехи за слаби жени, означава да не продава тези дрехи...
8
4
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Смята,когато стана лелка и трупа килограми.
7
4
 
28
 
! Отговори
Естет преди 1 година
Слабите, нежни и крехки жени винаги са на мода. Тва, че някое прасенце от женски пол няма воля да отслабне е друг въпрос.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да не е "модерно" да си нормален и здрав бе, изтрещялници. Лакоми мързеливи шoпapи, даже нямат воля да понесат какво са, а трябва целия свят да им обяснява като на бебенца че са супер.
5
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 1 година
Много тъпо изказване, ама то какво да очакваш от куха лейка... Затлъстяването става световен проблем, ама за нея няма лошо....
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебелейте на воля! Хахаха. Нито е здравословно, нито е красиво. Аз от мода не разбирам, ама жена с декар г3 не знам как ще ми хареса. Жената трябва да е финно и ефирно създание, а не някакъв шoпар.
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Одъртя, взе да качва килограми и реши, че всички трябва да дебели.
2
0
 
6
 
! Отговори
D преди 1 година
Ами да се вземе в ръце и да е в крак с модата, защото роклите й стоят като на закачалка.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми като смята така, защо тя самата прилича на скелет? И изобщо, защо ни занимавате какво била казала и защо това трябва да е важно?