Завръщане: Адел изнесе концерт пред 65 хил. души

Това бе първият концерт на изпълнителката от 5 години насам
2 юли 2022 12:45, Йоана Цонева
17
Завръщане: Адел изнесе концерт пред 65 хил. души
Снимка: БГНЕС

Британската суперзвезда Адел се завърна на сцената с шоу в Хайд парк.  Над 65 000 фенове пяха и се вълнуваха с нея, слeд като в началото на годината тя отмени планираните концерти в Лас Вегас, съобщава Би Би Си.

След толкова дълго време, в което не е била на сцена, самообладанието на певицата се пропука в мига, в който излезе пред многолюдната си публика. „Аз съм толкова щастлива и е толкова странно отново да съм пред почитателите си“, каза Адел на първия си концерт от пет години насам.

В началото на годината певицата обяви със сълзи на очи ден преди първото си шоу в Лас Вегас, че не е готова за изявите заради болни от Ковид-19 членове на екипа й. В телевизионно интервю за Би Би Си Уан Адел увери, че с екипа си работи изключително упорито, за да подготвят и потвърдят нови дати за концертите в Лас Вегас.
"Трябва да се състоят тази година, защото имам планове за следващата година", каза тогава тя.

На концерта си в Хайд парк Адел заяви, че „много, много скоро" ще обяви новите дати за изявите си в САЩ.

По време на двучасовия концерт певицата бе изключително емоционална от срещата с публиката, но и видимо облекчена от завръщането си на сцената. „Ставам толкова нервна преди всяко шоу, но обичам да съм с вас“, каза тя и добави, че знае колко много хора са разочаровани, че не са могли да я видят в Лас Вегас, „което е унизително за мен, но трябваше да взема това решение“, обясни певицата.

Днес Адел отново ще се качи на сцената, а след това, както се надяват феновете й в Америка, ще бъде с тях и в Лас Вегас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
10
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Посредствена блудкава псевдомеланхолия. Има и още по-зле, но е много далеч от нивото на Insomnium, In Mourning, Be'lakor, Clouds, Swallow The Sun и мн.др.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 Защо си милиш, че само любители на чалгата не харесват Адел.Има почитатели на други стилове музика, за които съм сигурен, че неподозираш, че съшествуват, те също не харесват Адел.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЛИЧЕСТВОТО АВСТРАЛОПИТЕЦИ НА КОНЦЕРТА НЕ Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА КАЧЕСТВОТО НА МУЗИКАТА. ПО ТАЯ ЛОГИКА МОЦАРТ И БЕТОВЕН ТРЯБВА ДА СА НЕЩО КАТО ЧИРАЦИ ПРИ РАЗ.ПОРЕ.ТИНИ КАТО БРЕНА И ЦЕЦА. А ТО ПРОСТО СБИРЩИНА НА АМПУТИРАНИ ОТ ДОБЪР ВКУС ЧАЛ.ГАРИ.АЗ МОЖЕ ДА СЪМ ЗА ЕВТАНАЗИЯ, НО ТИ, ТРИФОНОВ, СИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ. А СЛЕД ТОВА - ЗА АДА.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм, Адел не може да се намаже на малкия пръст на една Цеца с тези 65 хил. души...
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 9 Човече, ти не си за успокоителни, ти си за евтаназия.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НА ТЕБЕ И СИЛНИ УСПОКОИТЕЛНИ НЕМА ДА ТИ ПОМОГНАТ, МИ ВИЖ ТАМ, КАК ПОДДЪРЖАТ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ БЕЗНАДЕЖДНО БОЛНИТЕ МИАСТЕНИЦИ И БЕЗНАДЕЖДНО ГРЕШНИТЕ УБИЙЦИ НА РОМСКИ ЖРИЦИ. :)))) КАЗАХ ЛИ ТИ АЗ, ТРИФОНОВ, ЧЕ ЖИВ ЩЕ ТЕ ВКАРАМ В АДА? :) ЕМИ, ТАМ СИ, ПРИЯТЕЛЮ, В ГЮБРЕТО И СМЪРДИШ.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 и 7 Само силни успокоителни могат да ви помогнат.
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Adele neth worth 2022 - 220 mln $. :) И си има детенце момче, а ти си една я.ло.ва кукувица, с която майките плашат децата вечер.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истински закъсалият е този, който чака снимката на това хубаво момиче, за да си вдигне НИКАКВОТО САМОЧУВСТВИЕ, обиждайки я злобно. И от мен един съвет - НАМЕРИ СИ СТАРИТЕ СНИМКИ НА БРЕНА И ВЕЛИЧКОВИЧ И ПО СТАР ТВОЙ НАВИК ОЛАБИ ЖИЛАТА, ЩОТО ЯВНО ЖЕНА ОКОЛО ТЕБЕ НЕМА И НЕМА И ДА ИМА. ХАХАХА, БОЛЕН НЕЩАСТНИКО.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анинимен преди 1 година
До 4 По-леко бе човек. Принтирай си снимката й и *** в тоалетната да се отпуснеш.
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекрасна певица, прекрасен, сърдечен човек, изглежда невероятно, има най-красивото лице и най-красивите очи, които съм виждал. Заслужи си и милионите пари, и милионите почитатели. Искинско вдъхновение. Но трябва да знаеш английски, за да разбереш текстовете й. И, да, вярно е - не прилича нито на Лепа, фереджето Брена, нито на Цеца, убийцата Величкович. ХА ХА ХА. Дишайте й праха.:)
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво пеене,вие като гладен чакал.Отвратителна музика
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак е дебела. Йо йо. Пуста лакомия.