Обжалваха предсрочното освобождаване на шеф Токев

Спънката дойде от администрацията на затвора
Обновена: 19 юли 2022 12:38 | 19 юли 2022 12:38, Нели Христова
19
Обжалваха предсрочното освобождаване на шеф Токев
Снимка: БГНЕС

Администрацията на затвора обжалва предсрочното условно освобождаване на Андре Токев, което миналата седмица разпореди Софийският градски съд.

Още по темата

Делото в Софийски апелативен съд ще се гледа в закрито заседание, съобщиха от пресслужбата на съда.

Не на 13 юли Софийски градски съд намери молбата на шеф готвача Токев за основателна и реши той да бъде освободен предсрочно. Съдът счете и, че трябва да освободи Токев от забраната от управление на превозно средство.

Още тогава прокурор Радост Нацева от СГП заяви, че Андре Токев се е променил и прокуратурата няма да обжалва предсрочното му пускане на свобода.

Известният готвач, който през ноември 2021 година бе хванат да шофира пиян и без джанти на колата си, влезе в затвора през януари тази година. Той призна вината си пред съда и сключи споразумение, заради което получи присъда от 7 месеца ефективно наказание. Заради предишна 3-месечна условна присъда, постановена от варненски съд, отново за шофиране в нетрезво състояние, ефективната му присъда, обаче, беше удължена. Така общата му присъда стана в размер на 10 месеца, но съдът приспадна и времето, в което готвачът е бил под домашен арест – повече от 2 месеца. Заради провиненията си на пътя готвачът остана и без шофьорска книжка за година и половина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Вещ в нещата преди 1 година
Администрацията е сложила цена за освобождаването, която явно не е постъпила. Цената е 5К в евро.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шефа на затвора явно е свикнал да получава нещо, я в кеш, я под форма на подаръчета, за да напише положително становище за предсрочно освобождаване. Този е опитал да го прескочи и ето... В случая той е наясно че като обжалва сега, докато мине делото, на Токев ще му дойде време за редовно освобождение, тъй че.. дори, явно нашия готвач ще готви още няколко месеца буламачи в пандиза
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Кристиан Николов кога?
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обжалват, щото не искат да го изтърват преди да им дойдт Киро, Асан, Ленчето, Баджанака, Гринч Минджев, Лорерите, Надка, Пинокио, Гнома, селфи текезесаря, Сандокан, Гела, Шишиво, Тарашков, ***, баш Баджанака на републиката, декеврите и т.н.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 "Добре че, беше катастрофата за да чуем за него."Точно. Нито аз , нито някой от моите познати е чувал за него, Например знаем за онзи плешивия и с цайсите, Манчев беше майВиждал съм и този с мръсната брада и нечистоплътен вид.Апропо : във сериозните заведения за хранене, на жените е забранено да имат маникюр и лак, косите трябва да са прибрани, а мъжете трябва да са гладко избръснати. И заради хигиената и за да не се доповръща на клиента.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че, беше катастрофата за да чуем за него.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ше го разнасят по килиите, а полибюровското Семерджийче дето гнасмете двете девойки ше го галкат с перце
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
5, 'лятото всички са по курортите' --- всички бедни са по курортите и гръцко. богатите имат ап на морето и ходят на пусти плажове, далеч от потните необръснати бачкатори и тарикати
9
5
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Пол Фрийман се е защитил от агресивното отроче на БСП комунист! За това и толкова време го държаха в затвора без присъда. Вижте записите и ще видите, че орда комунистчета го преследва, и хоп, а мястото на "убийството" изведнъж камерите спират да работят. Пол Фрийман е герой! А е престъпник. Брестъпниьи са комунистите от бсп!
8
1
 
7
 
! Отговори
до ОБЯВА В преди 1 година
Приготвяй пачките Токев,докато не са ти спретнали още някоя присъда.БГ съд е строг но справедлив, ако си платиш ще се оправиш.Ако си пинтия ще береш много ядове.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как ще кара без джанти? Ало!
6
2
 
10
 
! Отговори
= преди 1 година
Токев ще го държат до дупка,а касапинът полфрийман заклал две прекрасни български момчета го пуснаха предсрочно.И това се прави от съда,най-корумпираната институция в държавата. Докато ни шашкат с постановки че Гешев е виновенен за всичко,корумпираните съдии са недосегаеми и си правят каквото поискат,а политици и журналисти гузно мълчат. Години наред не желаят да осъдят убиеца на М. Цветков,а за това дело прокуратурата отдавнаси е свършила работата перфектно.Но родителите на убиеца са милионери
5
0
 
11
 
! Отговори
Ставри преди 1 година
Ми да в затвора им трябва готвач, а сега лятото всички са по курортите...Как да го пуснат без 2 месеца предизвестие, тъкмо да си излежи присъдата в пълен размер... ;-) Нали той е най-страшния престъпник и май единствения който лежи и се разкайва... Другите са света ненапита и полицията ги пази а него какво - да му пазят манджите... ?!?
4
1
 
6
 
! Отговори
Рико преди 1 година
Шофирал без джанти ??? Вие чувате ли се какви ги говорите
3
0
 
24
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
От администрацията обжалват, защото няма кой да им готви вкусна храна и то точно през лятото.
2
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следващият емигрант от Бг....ко искат от човека!?Постъпил е лошо -да,но жертви няма...излезе мъж и си пое наказанието...още колко ще раздуват медийте? ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМАМЕ ЛИ В БГ?!
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Андре! Пак може да пиеш и да караш!