Kралица Летисия отнесе критики заради къса рокля

Според някои е неподходяща за положението й
11 авг 2022 09:23, Александър Попов
50
Kралица Летисия отнесе критики заради къса рокля
Снимка: БГНЕС/ЕПА

По време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в Майорка кралица Летисия се появи на публично място в доста смело за статута си облекло. За вечеря и вечерни разходки съпругата на крал Филип VI избра мини рокля на испанска марка, съчетана с еспадрили.

Снимките бързо се разпространиха в мрежата, но не всички оцениха новия образ на 49-годишната Летисия. Кралицата беше критикувана в Инстаграм за избора на мини рокля, която някои потребители сметнаха, че е неподходяща за нейното положение.

"Съжалявам, но това е напълно неподходящо за кралското семейство", написа потребителят @cesarpeluso.

"Защо е облечена като дъщерите си"”, попита @giu.lia.76.

"Каква бъркотия! Ти си почти на 50 години и си кралица!", възмути се @arteflaviacuruchet.

Други обаче подкрепиха Летисия. „Позор е, че толкова много жени критикуват друга жена заради нейната рокля. Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти“, пише @larissapitta.

„Годината е 2022-ра и хората (предимно жени) критикуват друга жена с къса рокля?! Харесвам ярко розовия цвят на роклята и обувките и особено ми харесва, че през лятото по време на лична разходка тя е достатъчно уверена и модерна, за да облече къса рокля, подкрепи кралицата @florence.pit.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Kралица Летисия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
13
 
! Отговори
tzveti8 преди 1 година
Аз лично виждам само снимка по къси панталонки. Ако има и друга такава, моля насочете ме към нея. А по темата - какво като е кралица и какво като е на 50? Щом изглежда добре в къси рокли, ще ги носи, естествено, евала на жената! Много жени на нейната възраст, а и за съжаление доста по-млади от нея, не могат да се похвалят със същото! Аз съм на мнение, че щом един човек изглежда добре в дадена дреха, трябва да я носи, пък бил той и крал или кралица!
18
7
 
5
 
! Отговори
Тая преди 1 година
Да стане гей и ще може да шества из Европа по прашки.
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие какво искате да се покрие с фередже ли???!!!! Нормално облекло за нормален човек!
16
3
 
14
 
! Отговори
Испанската преди 1 година
Кралица в сравнение с английските грозотии е направо мис Свят и е в пъти по-стилна!
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като видиш как са облечени хората от снимката, и се усмихваш. Страхотен стил. Непонятно за Гай *** с Е60ката, татуировките, анцуга и фейк дрешките ПП. Непонятно и за "българската група" на всяко летище- клоуни с найлонови торби и облекло потрес, накичени с огромни златни накити.
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наборките и които са заприличали на бидони, естествено, че ще я оплюят. Кой е казал, че човек може да слага късо само в младостта си. Да не би едно 20 годишно момиче с рубенсови форми да изглежда по-добре от нея. Кой както иска ще се облича. Грозно седят тинейджърки с форма на бъчва облечени в клин, какво като са млади.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сегашно време си е даже консервативно. Вчера се наложи да ползвам градския транспорт и на една млада "дама" с къси *** и се виждаше, че не е епилирана тази седмица, но се беше разкрачила за по-удобно и рови в телефона. На следващ етап, трябва да е по бански или гола, защото няма какво повече да покаже.
12
6
 
17
 
! Отговори
летисия преди 1 година
Видях я с роклята, тук е с къси панталони. Летисия е жена като всяка друга, и на нея никак не й се иска да повярва, че въпреки добрата фигура, вече не е на 20, тоест свежа и млада. Още повече е кралица. Браво за това, че роклята е безобразно евтина, тоест не пилее за скъпи дрешки. Но НЕбраво за избора. И с рокля до под коляното щеше да е ефектна, красива и да младее. Да, тя младее, има хубави крака, но възрастта си личи отвсякъде.
11
0
 
17
 
! Отговори
ами преди 1 година
и аз я виждам покъси панталонки ...къде е снимката с роклята?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката е с къси панталонки ама щом казвате че е рокля сигурно ще да е така
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората съвсем се зомбираха, че това са си най нормални хора които си отдъхват, те не са на официална среща. Какво ли ще кажат за нашите дето ходят в парламента с разръфани дънки и фанелки. В 21 век е смешна играта на крале и кралици, това е в миналото.
8
0
 
16
 
! Отговори
Жана преди 1 година
Е какво и е на роклята, много добре и стои даже. Кралят защо не е критикуван за късите панталони. Не сме в 15 век. Рокля на 5 ката ли да сложи.
7
1
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 1 година
Малка подробност - две Е-та са разликата Фелипе V. :) Нормално са си облечени хората за нашето време. Не са крале от 16 век все пак.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посредствени журналисти да ви светна: Филип VI е френски крал. Испанският крал е Филипе VI, да разликата е само в едно "Е" накрая
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НезапознатМомичето с рокличката до краля е дъщеря му.
4
16
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
На снимката кралицата е с къси панталони, които определено и отиват. Но за късата рокля, за която е критикувана, критиците имат право. Колкото и добре да изглежда, не отива нито на положението и, нито на възрастта и да облече дреха с толкова къса дължина. Не че нещо, но прасто я прави не изглежда несериозно и евтино.Кейт Мидълтън все още не е кралица и е доста по-млада и не си е позволявала да се облече толкова предизвикателно.
3
1
 
14
 
! Отговори
Незапознат преди 1 година
Симпатична жена, определено и отива късата рокличка.А този до нея краля ли е? Неговото облекло не се ли критикува?
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги има хора, които се чудят за какво да се заядат. Чудното е защо им се обръща внимание.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не може да се угоди на всички и не трябва - един искат дълга, други къса, оставете хората на мира. поне ноктите не са им като на нашите 13 годишни чалгаджийки

Спонсорирани публикации