Хилари Дъф разкри, че малката ѝ дъщеря страда от заболяване

Бебето се роди през март 2021 г.
15 авг 2022 22:50, Ивета Иванова
8
Хилари Дъф разкри, че малката ѝ дъщеря страда от заболяване
Снимка: БГНЕС

Хилари Дъф направи страшно разкритие.

Актрисата и певица сподели, че дъщеря ѝ е била диагностицирана със заболяване на ръцете, краката и устата. Затова звездата изпитва майчинска вина.
 
Тя стана майка за трети път през март 2021 г. Роди ѝ се момиченце, което носи името Мей. Именно то страда от това заболяване.
 
Хилари има и син Лука (10 г.) от бившия си съпруг Майк Комри, както и дъщеря Банкс (3 г.) от настоящия си партньор Матю Кома.
 
"Никое от другите ми деца никога не е имало заболяване на ръцете, краката и устата, така че никога не съм виждала това преди", казва Дъф във видео в Instagram.
 
И добавя, че заболяването изглежда ужасно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Стига преди 1 година
сте ни занимавали с глупости! Коксаки вирусът е добре познат на всички майки с малки лапета. Особено ходещи по градини, ясли или по детските площадки. Минава за 5-6 дни. И за сведение на всички ***, приписващи всяко нещо на Ковид ваксините- това се пипва, поради недостатъчна хигиена на въпросните места и детски заведения и немарливостта на родители, пускащи недоизлекувани деца да ги посещават.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боднала се през декември 2020, видяла ефекта през март 2021.
4
0
 
12
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Тази шегува ли се? Говорим за леко вирусно заболяване, което нито е смъртоносно, нито е доживотно, минава за три дни без почти никакви усложнения. "Страшно разкритие"? Ще речеш, че на детето му липсват крака, а то е лек обрив и евентуално да пълни памперсите по-често... изнежени, дребни душици, презадоволени цял живот и най-лекото неразположение ги събаря и разтапя като снежинки. Само си представям някоя майка на дете с увреждане с каква погнуса чете тази глупава статия.
3
8
 
4
 
! Отговори
КОВИД-Ваксините преди 1 година
Забавят, но Не Забравят! Ваксинирана Майка Здрави Деца няма как да Има!!
2
1
 
1
 
! Отговори
Гузната съвест преди 1 година
Случва се и в най-добрите семейства. Цената за нашето съществуване се плаща от някой друг. За да ги има здравите хора ги има и болните. За да има добро има и лошо, и доброто е че не ти се е случило лошото(все още). Здрав си защото не си болен. Нахранен си защото не си гладен, богат си защото не си беден. На никого не правят автоматична услуга. Жените си правят генетични експерименти и обричат децата си на мъчителна смърт чрез старост нерадост с десетилетия. Други се мъчат цял живот. Ще й мине.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
браун газ се прави от вода, предприемчивите го използват