Есенна мода - на какво палто заложи Кейт Мидълтън?

Него тя съчета с велурени ботуши
10
Есенна мода - на какво палто заложи Кейт Мидълтън?
БГНЕС

В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно.

Скрита под голям чадър, принцесата на Уелс беше прекрасната дама в червено, която аплодираше победата на Англия над националния отбор на Папуа Нова Гвинея по време на четвъртфиналите на Световното първенство по ръгби този уикенд. 40-годишната херцогиня отново доказа, че може да бъде стилна както под горещото слънце, така и под неприятния дъжд.
 
За спортното събитие Кейт облече дълго алено палто на Alexander McQueen, под което носеше поло в бордо. Тя завърши есенния си ансамбъл с велурени ботуши, перлени обеци от Annousha Ducas и вълнена брошка във формата на червен мак, с която показа подкрепата си към загиналите военни във всички войни, водени от британската армия. Денят на възпоменанието в Обединеното кралство е на 11 ноември.
 
Преди началото на мача Кетй се срещна с играчи и на двата отбора, като взе участие в минута на „немълчание“, проведена за отбелязване на деня за грижа за психичното здраве. По това време вместо с минута мълчание, целият стадион се оглася от бурни аплодисменти. Подобна практика е все по-честа на спортни събития, като по този начин се отдава почит и на загинали личности.
 
 
Мачът бе първи за Кейт, откакто тя пое поста като патрон на футболната ръгби лига и футболния ръгби съюз по-рано тази година. Преди това титлата беше дадена на принц Хари през 2016 година, който я пое от кралица Елизабет II.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сън не ме лови да науча кой какви парцалки облича.Хората нямат пари за храна и отопление,те с рокли ме занимават.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно разликата между палто и рокля е непосилна. Кейт е облечена в рокля. Палтото е с копчета отпред, ако не знаете.
4
1
 
5
 
! Отговори
4 преди 1 година
Кога работят?
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две скумрии на снимката, облечени с грозни дрехи демоде. Не ми ги давайте за пример изобщо! Има хубави жени, облечени с вкус, тях показвайте.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завод за облекло
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всеки случай нама да е от Моден завод Боряна -Червенан Бряг