Сговорна дружина Мъск докарва - идва у нас през април?

Направил си е резервация в роден ресторант
Обновена: 23 ное 2022 10:26 | 23 ное 2022 10:09, Александър Попов
176
Сговорна дружина Мъск докарва - идва у нас през април?
Снимка: БГНЕС/EPA

Има вероятност Илон Мъск да пристигне у нас през април, като за това информира министърът на туризма Илин Димитров. Той публикува мейл на SpaceX, като остава загадка дали той е истински.

"И... да, в крайна сметка май ще дойде. След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобщения - сговорна дружина, планина повдига (Мъск довежда).

Още по темата
Поне знаем, че ще го нахранят добре. Filip Zahariev, браво! Сега остана да се подготвим за пристигането на най-богатия инфлуенсър в света, стига да се осъществи визитата.
P.S.
A защо  да не се организира и един ежегоден Cosplay фестивал там?", пише в поста си министърът.

Мъск си е направил резервация в ресторанта на Филип Захариев за април.

Вчера Илин Димитров покани милиардера да посети България. Поканата бе отправена в "Туитър" и "Фейсбук", след като най-богатият човек в света сподели и реагира на публикация, изобразяваща природния феномен "Белоградчишките скали". Уникалният кадър е дело на българския фотограф Владислав Терзийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още по темата: илон мъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 година
ллел мале голям праз. Некъв клоун щял да ни идва на гости, а балони ще има ли?!
131
0
 
0
 
! Отговори
ловец преди 1 година
До до ПРАЙД - 151викаш ако са руснаци няма проблем
130
0
 
2
 
! Отговори
стакевци преди 1 година
До *** Балкански Кво агне? Теле ще му опечем. Сукалче. Само да дойде.
129
0
 
2
 
! Отговори
стакевци преди 1 година
До *** БалканскиАгне ще му опечем даже.
128
0
 
8
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 1 година
Сега и този се домъкна да го храним
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
идва да преброи бъдещите абонати (роби), основната му мисъл е какво да направи че да ви обере в дългосрочен план
126
1
 
6
 
! Отговори
Американ преди 1 година
Вероятност да отиде Илон Мъск в България има - около 0.0000001%.
125
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НаивнитеОфце се радват, чеПрестъпникът от ЮжнаАфрика с американскоГражданство, един от Фронтмените на СатанинскияНовСветовенРед, ще им свърже черепнатаКутия с AI/Artificial Intelligence/ Изкуствен Интелект, за да ги стрижат, отиват на кланица и блеят под команда!!! Джизъс Крайст!!!
124
1
 
9
 
! Отговори
Мишелин 7* преди 1 година
Абе къв е тоя ресторант у Белоградчик дето се прави резервация 6 месеца предвеарително.
123
1
 
8
 
! Отговори
до ПРАЙД - 151 преди 1 година
Защо ти е страната ти да става извесна с красотата си - да идват пияни американци и британци ли, да изкупуват селски къщи и земя на безценица, да строят химически заводи и да копаят за злато а? Не ни трябва известност, Елон Мъск да си ходи, няма работа тук.
122
0
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Падението на родните "държавници"е пълно.Но пък ние сме мазохисти,и пак ще ги настаним в парламентО,за да се трудят на ползу роду.
121
10
 
2
 
! Отговори
ПРИД преди 1 година
Възмутен съм от някои хора! Абее хора това е възможност страната ни да стане известна със красотата си вие кво още циклите от ерата на Тато и искате все България да е като КНДР .Просто мислете за модернизацията на България а не на демодернизацията защото случи ли се демодернизацията България ще затъва повече и повече накрая ще издъхне като храст в пустиня без жители просто не сеите вятър и накрая да жъните бури един лаф от мене!
120
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въобще да не идва,не ни е притрябвал !!!
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер новина. Илон ако го разходят по бг железници, няма начин да не ги спонсорира.
118
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учете се от КАТАР така се строи национализъм ,цивилизациия икономика и богатство. Комунистите в каменоломните кариери с изчадиятаим 24/7 до до атомизираневъв фисилни маси. и внос на Tарамбукот oт Индия и Пакистан.
117
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше нормално правителство мин н атуризма щяха да организират и направят те резервациите да организират пътешествието му по най добрите места в БГ да осигурят и сигурността и тн но не тук само прокиснати тетки и чичаци тип домузса,жалки презрени създания крадливи и искащи да докарат Мъск с цел да откраднат ,да завлачат нещо и от него . Илон Мъск не идвай в Копторостан.Тук е центърът на най големият Комуносмрад.
116
0
 
0
 
! Отговори
Амиша преди 1 година
А-мишката да я хванеш за каишката
115
0
 
2
 
! Отговори
До А-мишката преди 1 година
Ти колко данък плати на тази държава в безполезното си съществуване на фекалокреатор в ВИК тръбата ,а MYHЧ0 ?Колко за последната г.хм.
114
2
 
1
 
! Отговори
Вазов преди 1 година
За да види недъгавото комуно правителство с Иванчевиците и Старците ,които ще умрат с кеш затъкнат в бездънните им гърла ли. Да го бяхте поканили Лятото да разходи някоя планина и планински курорт и пещера да види.Да подиша чист въздух .В Кюмурният Мо-р дорстан една ги сянка ги владее тази на Комунизма и неговите презрени отрочета безродний.
113
1
 
7
 
! Отговори
Амиша преди 1 година
Мъск е по-малкият син на Шорош,а по-големия се казва Безос.Данъци на държавата не плащат,а работниците им по всички държави,работниците им работят на минимал,с изключение на ръководните кадри.И ако Мъск е решил да дойде в България,то ще е само за да закупи частна територия от държавата,и да докара работници от Сърбия,Румъния,България и малко азиатци за да работят за жълти стотинки.Нали Мъск направи завод във Словакия ли беше,Полша ли беше? Не можа да намери балъци за без пари,и завода се закри.