Жаклин Таракчи е "Гласът на България", надви Аквамен

На финала тя бе предпочетена пред Калоян Николов
20
Жаклин Таракчи е "Гласът на България", надви Аквамен
Снимка: bTV

18-годишната Жаклин Таракчи от отбора на Дара е новият "Глас на България". След впечатляващо изпълнение на песента "Повей, ветре" на Паша Христова тя грабна наградата от 50 хиляди лева и статуетката "Гласът на България".

В последния епизод на един от най-силните сезони в историята на „Гласът на България“, Жаклин Таракчи пя в дует с Михаела Филева, а двете представиха изпълнение на дуета на Марая Кери и Уитни Хюстър „When You Believe“. Във втория етап Жаки вдигна още по-високо летвата с уникално и емоционално изпълнение на „Je suis malade“ на Лара Фабиан. В третия етап, тя буквално „отвя“ всички в залата и пред екраните с песента „Повей, ветре“ на Паша Христова.

Крехката изпълнителка получи най-голяма подкрепа от зрителите на bTV, които изпратиха рекорден брой sms-и в гласуването по време на финала на шоуто.

Неин подгласник остана Калоян Николов, а третото място зае Александър Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт, че имаше много талантливи изпълнители тоя път. Трудно беше да се избере, но от финалистите тя все пак беше най-добрата. Може би късмет, избор на песни, но момичето се представи най-добре. И Калоян, и Александър са чудесни, както и много от отпадналите. Но, това е, състезание, един само печели. Радвам се, че има толкова талантливи млади хора, надминаваха гласово и менторите си. Дано имат късмет да намерят изяви и мястото си на сцените.
14
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Разград има само едно дете чудо- Крисия Тодорова , разни таракчита могат да спечелят с връзки ,тарикчатлъци и по слухове с пари Само ,когато не участва Крисия ! толкова е грозна манипулацията ,та се чудя що за с-во трябва да си та да се радваш на такава "победа" ?
13
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако знаех, че е нагласено, нямаше да го гледам. За мен какъвто и да е стилът на музиката, гласът трябва да е мек. И Калоян беше по- добър, и НИК беше по- добър. Но уви, крякането, пищенето и преиграването се котират в унисон с всичко останало в България.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То се знаеше от 1 месец , че ще е тя.
11
3
 
13
 
! Отговори
сара преди 1 година
До Анонимен 11Майка българка, баща арменец и живее в Бг.
10
10
 
17
 
! Отговори
Певец преди 1 година
Тази песен в предишните издания и кипърката и на Слави певицата я изпяха 100 пъти по добре
9
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази девойка българка ли е?Странна фамилия.Иначе пее хубаво.
8
2
 
21
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
Целта на предаването е да печели от реклами и зрителски (SMS) интерес, а не да въздава справедливост кой колко може да пее. "Конкурсът" е режисиран от продуцентите от самото начало до края, което на моменти се забелязва и от музикални инвалиди. Иначе така нагласените финалисти си бяха добри - всеки в своята област. Публиката избира, само че, както винаги, ние няма как да знаем дали е така, защото са важни мениджърските интереси, а не какво си мислим ние за отпадането на Александър.
7
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая верно ли си верва ,че е спечелила , кат си пусне записа и се чуе ?-грааааа ,кряяяя, екалиптус ,цял живот се бута в конкурси и йок ,е на добутаха я - с пари ли ? с много ли пари ?
6
24
 
16
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
Калоян е една карикатура на рокаджия.Смешна работа.Тая малката има голям потенциал.
5
13
 
32
 
! Отговори
Бляк преди 1 година
Гласът на парите е таракчи ! Отвратително е журито ,дето уж са музиканти да хвалят и превъзнасят това Фалшиво Грачене , Раздирателен Крясък . Елементарно подпутване с Шлагерни песни с цел манипулация . А имаше Истински Таланти ,които умишлено бяха отстранени ,та да "блесне" тая - Ми Не блесна !
4
8
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Калоян е класа над това момиченце като изпълнител,чийто глас е доста неуверен във...високите октави. Защо стана...така на финала сигурно може да се...разбере,но едва ли е плод на...зрителско гласуване.
3
9
 
18
 
! Отговори
Янка преди 1 година
Хората нямат пари за хляб вие с какво ни занимавате?
2
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямо крещене и мяукане.
1
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагласена работа

Спонсорирани публикации