Шестима на финала на "Фермата", един ще грабне 100 000 лева

Влизат в яростни битки, ще разчитат и на феновете си
17
Шестима на финала на "Фермата", един ще грабне 100 000 лева
Снимка: bTV

За пръв път в историята на "Фермата", не четирима, а шестима риалити герои отиват на големия финал и ще щурмуват приза от 100 000 лева. След три месеца лишения и тежки изпитания, до последната права стигнаха три силни жени - многодетната майка Веселка, гимнастичката Валерия и хандбалистката Камелия. Към тях се присъединиха още толкова амбициозни мъже - хлебарят Чавдар, пчеларят Яни и агрономът Иван, който, на метри преди развръзката на риалитито, победи в драматичен дуел хлебаря Финци.

В събота вечер, разделени в мъжки и женски "поток", те ще влязат в серия от яростни битки за бързина и издръжливост и ще дадат всичко от себе си, за да грабнат титлата „шампион“. В последните няколко сезона тя беше запазена за жените, които бяха и отлично физически подготвени, и обираха зрителския вот.

В предстоящото зрелище шестимата финалисти ще разчитат както на собствените си сили, така и на феновете си. Линиите за гласуване вече са отворени и всеки може да гласува с СМС за своя фаворит. Номерът за Валерия е 1633, за Веселка - 1634, за Камелия - 1635, за Чавдар - 1636, за Яни - 1637, а за Иван - 1638.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
3
 
! Отговори
Пенчо преди 1 година
Заслужена и убедителна победа за Камелия!!! Най добрата!! Така наречените стари герои се добутаха до финала.. Но дотук!! Все пак трябва да има и пълнеж-това са Веселки, Валки, ревящия Яни.. Агресивния и груб хлебар от 7-я сезон сега го играе целомъдрен.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Олеле и Цвили щяла да "пее" - Не можеш Бе -Мъчиш ни с твоето Фалшиво баюкане,руски украшения на бг песни, фалцети ,неправилна дикция - Давам ти 50лв да Не пееш Никога ! чак тел дала за участия Ей Нахално ,че и грозно
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 10 То е ясно че от sms-те капят големи пари, но защо не го направиха това Фермата като Игри на волята? В Игри на волята първия сезон пак се определяше победителят от зрителите, но след това прекратиха тази практика и вече три сезона победителят се решава не от зрителите, а от индивидуалните качества на участниците.
10
0
 
4
 
! Отговори
До анонимен преди 1 година
От есемесите падат много пари, Иван и Андрей няма да ги изпуснат. И така лесно се манипулира вота, ще спечели този, който те искат, а баламите да цъкат SMSи.
9
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Веселка, много силна, пък избра Мажена. Ха ха, стига глупости. Тя само гледа камерите и се прави на интересна, все реве да я съжаляват. Това с бокса беше пак за пред камерата, не усеща ли, че вече става банална и неприятна.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе опосуми Ванчо и Андрейчо, докога победителят ще се избира според зрителския вот? Това да не ви е Биг Брадър? Тук разчиташ на своите физически умения. Докога бе? Значи през целия сезон в елиминационните битки няма зрителски вот за да се определи победителя, а на финала защо има? Защо беее, скaпaняци? По-миналият сезон Борко римлянина ги разби всичките на финала, но само защото е римлянин и повечето sms-и отидоха за мaлoумната и противна Ванче Хепито. Вие сте за пребиване ве!
7
7
 
4
 
! Отговори
69 преди 1 година
Някъде четох за "хубавицата" Камелия. Тая баба Яга ли Ви е критерии за хубост, ХА-ХА-ХА
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Камелия е истинска и Заслужава да спечели ! Яни го играе,рев ,*** и добър ,но крие зло, дребнаво с-во , Веса взе 100хилки и натири мъжа си ,Вал е лигла кифла,Чав е демагог нагаждач,Иван също е тъмен субект манипулатор.
5
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камелия -5 дуела -Сама срещу всички -Браво ! Искам тя да спечели ,да си остане в България и да започне нов живот с Прекрасната си Дъщеричка ! Другите не заслужават - прикрити,подмолни ,нагаждачи и мазньочи.
4
8
 
14
 
! Отговори
Аматьор преди 1 година
Камелия такава грозна грандомания е гони, че заради нея сменях канала. Такива като нея ме отвръщават. И ако тава ни са идолите, браво.
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чавдар е най-достоен!
2
0
 
1
 
! Отговори
kirilenko преди 1 година
жеана ще е тая която даде П......КА
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без Иван всички останали са ми любимци. Най-интересна ми е Веселка. Как е възможно в това малко телце да има толкова сила?