Златни глобуси 2023 - кои бяха най-стилните двойки?

Еди Редмейн и съпругата му Хана Багшоу се появиха в сходни тоалети
12 яну 2023 22:15, Теодора Драгоева
1
Златни глобуси 2023 - кои бяха най-стилните двойки?
БГНЕС

Попзвездата Риана си взе пауза от живота си на нова майка, за да се наслади на романтична, бляскава вечер с гаджето си – рапъра A$AP Роки, специално за звездното събитие, а именно наградите „Златен глобус“, които се проведоха в Бевърли Хилтън в Лос Анджелис на 10 януари 2023 г. Рири и бащата на сина ѝ доказаха, че са перфектна двойка във всяко едно отношение, включително и по отношение на своя личен стил. И двамата се появиха в секси вечерни тоалети в черен цвят. Влюбените бяха във видимо добро настроение, като тя специално блестеше ярко като диамант, както пее в една своя песен.

За първото си появяване на светско събитие след раждането на сина си на наградите, където беше номинирана за най-добра оригинална песен за Lift Me Up от Black Panther: Wakanda Forever, Риана се появи с огромно колие на Cartier. Бижутерът на марката разкри, че само огърлицата на поп дивата е от 26,51 карата диаманти.
 
Друга гореща двойка, която мина по червения килим на Златните глобуси бяха супермоделът Хайди Клум и съпругът ѝ Том Каулиц. Двамата позираха щастливи и усмихнати, като не забравиха да се целуват страстно пред камерите. 49-годишната съдийка от риалити формата America's Got Talent носеше секси къса рокля на Kevin Germanier с лилава боа, падаща каскадно надолу от едната ѝ страна, а 33-годишният китарист на групата Tokio Hotel беше заложил на класически черен смокинг.

Спортна мода – Риана сътвори колекция в чест на Супербол

Визия на деня: Катрин Зита-Джоунс като Мортиша Адамс

София Вергара посрещна 2023 на плажа с бански на Dolce & Gabbana

Друга запомняща се двойка, която се появи на въпросните награди бяха Томас Кайл и Мишел Уилямс. Актрисата и бивша половинка на покойния Хийт Леджър беше избрала рокля на Gucci и бижута на Tiffany & Co., за да прекара бляскавата вечер със съпруга си, който е преди всички звезда от Бродуей. За малко повече от три години връзка Мишел и Томас успяха да се сдобият с двама сина, но както се вижда, все още са на романтична вълна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кого му пука за тези. Стига са ни занимавали с живота на другите, докато политиците съсипват нашия. С тези ценности които ни набутват непрекъснато, живота стана сив и безличен.