Брук Шийлдс е била изнасилена в началото на кариерата си

Бившият топмодел запазва името на насилника в тайна
21 яну 2023 14:05, Йоана Цонева
71
Брук Шийлдс е била изнасилена в началото на кариерата си
Снимка: БГНЕС

Още една актриса разкри, че е била жертва на сексуално насилие. В документалният филм "Хубавицата: Брук Шийлдс" ("Pretty Baby: Brooke Shields") тя сподели, че в ранните години на кариерата си е претърпяла сексуално посегателство, предаде "Франс прес".

Премиерната прожекция на филма беше в петък на кинофестивала в Сънданс, САЩ.

Бившият топмодел и настояща филмова звезда запазва името на насилника в тайна. Във филма Брук Шийлдс разказва, че е била потърсена от въпросния мъж, когото е познавала преди това, малко след завършването на университета. Актрисата смятала, че става въпрос за среща във връзка с кастинг, предаде БТА.

Още по темата
Мъжът завел младата актриса в хотела си под претекст, че иска да й извика такси от стаята си. Брук Шийлдс е била изнасилена в банята на хотелската стая.

Досега актрисата не е разкривала случилото се публично.

Първата част от биографичния филм, посветен на Брук Шийлдс, показва сексуализирането на образа й в една съвсем млада възраст. В "Хубавицата" тя е едва 11-годишна и играе ролята на дете, което проституира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Руси преди 1 година
Щом е мълчала е съучастник. С мълчанието си тя прави предпоставки този *** да направи така и с много други. Или е глупава или се е продала за да не й вреди на т.нар КАРИЕРА!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не и платил е изнасилване, а ако и е платил си е ...
45
3
 
3
 
! Отговори
Klaus преди 1 година
Е тя така станала актриса , била изнасилена , айде бе . Платила си е цената , сега го играе жертва
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рано се е сетила. А и да е вярно, гледам, че не й е вадил очите.
43
1
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 1 година
До Долна лъжкиня: Що непременно да лъже бе, бедно ти е въображението. Все пак става дума за холивуд.
42
2
 
12
 
! Отговори
Долна лъжкиня преди 1 година
Това се проверява много лесно за по-малко от минута с търсачката на Гугъл. Ето какво блещи тая на 26 Май 2009 пред Дейли Мейл "Brooke Shields: I was a virgin until the age of 22" --- превод Брук Шийлд: Аз бях девствена до 22-годишна възраст.... Кога лъже тая - сега или преди?
41
2
 
11
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Ама защо толкова рано го споменава това изнасилване ? Да беше изчакала още 40-50 години и тогава да го съобщи пък то все едно станало вчера .....
40
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Спомням си, когато нямаше още интернет и четяхме само Паралели, че тази я рекламираха много, още като дете. Обаче никога не е била красавица, даже е много груба, и сега и преди
39
1
 
16
 
! Отговори
probi преди 1 година
Просто ми омръзна да чета за изнасилени жени, които споделят своя проблем 1000 000 години след станалото.Разбирам, че са различни причините, поради които те не са казали преди, когато това се е случило.Но, да се разголваш сега, лично на мен, ми говори за нещо съвсем друго.Хайде, моля Ви, спрете се с подобни публикации!Случило се в наши дни - да, има смисъл.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По филмите си показва сисите и катерицата и как няма да я такова.
37
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо тези звезди промотират изнасилванията, наркотиците и оргиите ... ще речеш че е най нормалното нещо за една жена да я изнасилват!
36
3
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
още едно ми-ту. Ах! Колко лоиберално....
35
5
 
23
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ех , ако може и сега някой да се подлъже да я изнасили , ама няма шанс вече.... !
34
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе има ли актриса, която да не е била изнасилена... Ама не се пробваха в шивашкия бизнес... по 12 часа шев и кройка.
33
5
 
19
 
! Отговори
нн преди 1 година
Един стар руски виц: възрастна жена вика за помощ в парка Горки в Москва: Помоч, Помоч! Меня изнасилили! Дошли други хора и питат: -но когда ето случилось?- сорок лет назад!- но почему сейчас кричите?-приятна вспомнить........Извинявам се правописа.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и аз и аз и аз, ама тайна майна
31
5
 
7
 
! Отговори
преди 1 година
И мен на работа ме тормозят сексуално, но няма на кой да се оплача, от някои колежки. Аз си искам, а те не ми дават, добре че има и добри които ме ощастливяват.
30
1
 
8
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
-Госпожа, не мога да Ви обменя тези 100 евро.-Но, защо господине? Нали сте обменно бюро за валута.-Защото тези пари са фалшиви.-Аааауууу! Значи съм била изнасилена!Внимавайте, бре хора, с кого искате да правите секс! И тази така, ами да се оплачи на Me, too
29
3
 
13
 
! Отговори
Сега пред пенсия преди 1 година
Чуди се от къде да вземе още пари.
28
4
 
12
 
! Отговори
Съдията Дред преди 1 година
Добре че е било това "изнасилване" та да го спомене сега когато почти не остана някой дето да си спомня тая коя е .... Направо тая новина и идва като рестарт на популярноста . До вчера надали е имало поне един човек на тази планета който да се е тревожил дали е още е жива ... а ето сега . Поне хиляда човека ще си спомнят Брук Шийлдс и поне 20 от тях ще потърсят инфо в Гугъл коя е и що им е толкова познато името и... Ако Брук си спомня още името на "изнасилввача" заслужава да го черпи една БИРА..