Джейн Фонда сподели какви грешки е правила като майка

Актрисата в откровена изповед за семейството си
4
Джейн Фонда сподели какви грешки е правила като майка
БГНЕС

Джейн Фонда говори открито за майчинството и грешките, които е направила с децата си.

85-годишната легендарна актриса признава, че не е била майката, която е искала да бъде за своите три деца. Тя има две дъщери – 55-годишната Мари Уилямс и 54-годишната Ванеса Вадим, както и един син – Трой Гарити на 49 години. Момчето се ражда от брака с втория ѝ съпруг, покойният Том Хайдън. Двойката осиновява Маери, която пуска мемоарната си книга The Last Daughter през 2013 година, в която говори за детството си. Ванеса пък е дете на Фонда и първия ѝ покоен съпруг Роджър Вадим.
 
„Не бях майката, която исках да бъда за децата си. Имам прекрасни, прекрасни деца – талантливи и умни. Просто тогава не знаех какво да правя“, казва Фонда пред CNN. Допълва, че постепенно е започнала да се учи от грешките си и сега вече знае какво е трябвало да прави и затова се опитва да се реваншира на децата си.
 

Джейн Фонда: Можеш да бъдеш млад и на 85 години

 

Джейн Фонда: Вече не се срамувам от сивите си коси

 

Неостаряващи звезди: Тайните на Джейн Фонда за безвременна красота

В интервюто за CNN звездата, чийто нов филм 80 for Brady излезе съвсем скоро и получи одобрителни коментари от критици и фенове, обсъди и трудната връзка с баща си Хенри Фонда. Тя разкрива, че го е видяла съсипан и разплакан по време на един от последните им моменти заедно преди смъртта му през 1982 година. Емоционалният момент бе описан от Фонда, когато бе попитана дали е успяла да оправи нещата с баща си преди неговата смърт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Mишлето преди 1 година
Тази чума трябваше все още да е в затвора или да е забравена след 70-те години за държавна измяна.
3
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 85 г. трябва вече да си избира парцел в гробето, а не да се обяснява каква майка, баба, свекърва, съпруга и т. н. е била.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баба Джейн отдавна е изтрещяла на антивоенна и екологична тематика.. А дали е била добра или лоша майка да се разбира с децата си, какво занимава хората?
1
7
 
5
 
! Отговори
История преди 1 година
Мен майка ми едно време, като бях дете, много ме шамареше. За най-малкото нещо и пак ме яхне с шамари. Особено, когато й отвръщах. Не си поплюваше, взимаше дървото и къде свари там удари. Какви спомени, какво нещо, но станахме хора. А сегашните деца и млади НЕ ги бият, и израстват после - боклууциии, наркоомааании, обратниии, не знам кви си. Гледам преди дни една групичка младежи, взели в ръцете по една бира пиринско и са наливат, това БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ЛИ Е?! УЖАС! НАПРАВО УЖАС!