Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод

Бил рецидивист с психични отклонения
15 мар 2023 13:34, Александър Попов
107
Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод
Димитрова разпространи снимки със следи от насилие, за които твърди, че са нанесени от Вергов. Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова реагира с пост в социалните мрежи на позицията на Юлиан Вергов, която той разпространи днес.

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре "пазен" от закона.

Още по темата
Когато гостувах в "120 минути" споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод".

След позицията на Вергов днес в негова подкрепа се изказаха негови колеги, сред които Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дианчето е решила,че е холивудска звезда,разкриваща грозна сцена с колега,белким изкара някой лев на негов гръб.Всяка форма на насилие е престъпление,но хората в такива моменти си изкарват медицинско и веднага подават жалба в прокуратурата.А случаят не е такъв.
22
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подозирам че всички пишещи тук млатят жените си яко вечер. Горките женици
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изперкаха хората.Около мен супер много отключиха психически проблеми. Не знам,дрога някаква ли, заливане с никому ненужна информация ли (като тази новина),множеството фалшиви статии и новини ли,социалните мрежи ли, твърде много взиране в телефоните ли, затварянето в пандемията също може би е повлияло, но положението е страшно. Гледаш зрели хора на по 30-40 в разцвета на силите си, как не ги слуша главата. То не бяха 5джита, самолети, бил гейтсове, чипове и прочие. Хора с висше образование.
20
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт е, според сегашния закон за дом. насилие, за да признаят престъпление, жертвата трябва или да е пребита до смърт или трайно инвалидизирана. Това означава, че държавата твърдо стои на страната на насилника и НЕ защитава жертвата, даже спомага за нейното унищожение с нищо неправене или половинчати мерки. Иначе е лесно няколко защитници на женските права да излязат с плакати на 8ми Март: Нито една повече! Но тези призиви няма да спасят никой, какво прави държавата!
19
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз мога сам да се блъсна във вратата, да се насиня и да си направя снимка за да обвинявам Варгов после. Тези снимки може да са от всичко. Ако обаче тя се беше обадила в полицията на момента и те бяха направили снимките, това е вече друга работа и има тежест в съда. По-добре е да не се излага с нескопосаната си история тази жена. Както се казва, след дъжд качулка.
18
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съди когото искаш, нас - обществото не ни занимавай, чакала да минат години, че да се жалва за насилие. Заради кариерата си. Сега понеже е в десета глуха, пак заради кариера раздухва случката, ако въобще е имало такава. Не може да се докаже поради липса на свидетели преки и доказателства. Тия белези може да са грим, може и сама да се е наранила.
17
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мисля ,че тази кукла е за психиатър отдавна
16
5
 
34
 
! Отговори
Кифла преди 1 година
Заради кифли като нея, които действат в стил холивудски скандал, дано да припечелят нещо и да им обърнат внимание, нормалните жени си патят. При реално насилие вече никой няма да вярва.Тази плаче за психиатър и яка глоба за клевета
15
3
 
35
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Айдеее, появи се нашенската версия на скандала м/у Джони Деп и Амбър Хърд...
14
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 16 Кво е документирала бе, това направо си личи, че е грим!
13
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е, дори по дефиниция , че насилниците са хора с психични отклонения и по същество са из-роди. Диана е документирала и показва раните си от причинените й физически травми от този човек, които са доказателство за побой. И въпреки всичко съдът в БГ не ги приема за достатъчно сериозни... Представете си какво се случва с жените, ако техните насилници ежедневно ги подлагат на психически и физически тормоз, без да оставят подобни видими белези или жертвата не може да грабне телефон и да сн
12
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да станеш известен,след като за нищо не ставаш.Като оплюваш известен.
11
5
 
41
 
! Отговори
София преди 1 година
Така като я гледам, като филмография не е нещо особено или значимо. Посредствена, никому известна актриса. Сигурно за това е решила да припечели малко чрез съдилища и измислени обвинения по пример на делото Джони Деп - Амбър Хърт.
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих посъветвал заинтересованите да идат/заповядат в родния й град и да поразпитат за нея. Вергов и той много сериозно се изложи. Че е имал интимни отношения с нея, е ясно.
9
6
 
42
 
! Отговори
красавица преди 1 година
*** и с психични отклонения си ти, диана димитрова. Няма един човек в тази държава,който да ти повярва на измислиците и гнусотиите.Поразкраси се със синя боя, нарисува си синки и мислиш,че това е достатъчно да опетниш един прекрасен актьор,само защото те е отхвърлил.Некадърница си отвсякъде,надявам се с това да приключиш с актьорството,не че някой те е канил за роля ,ама не е нужно.Не отлагай среща с психиатър
8
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По поведението си тази приличаповече на човек с тежки психически отклонения.
7
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как ще го съди? По снимките, дето разпространява? Не и стига обосновката на съда явно.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая пaчa няма ли да спре да ни занимава със себе си?
5
2
 
48
 
! Отговори
факт преди 1 година
стана модерно да съдиш някого за сексуален или друг тормоз след години :)
4
6
 
48
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
е тая нали казваше че няма да води дело за тормоз , побой и т.н , ся кво стана , май кариерата и не е толко успешна :)