Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод

Бил рецидивист с психични отклонения
15 мар 2023 13:34, Александър Попов
107
Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод
Димитрова разпространи снимки със следи от насилие, за които твърди, че са нанесени от Вергов. Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова реагира с пост в социалните мрежи на позицията на Юлиан Вергов, която той разпространи днес.

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре "пазен" от закона.

Още по темата
Когато гостувах в "120 минути" споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод".

След позицията на Вергов днес в негова подкрепа се изказаха негови колеги, сред които Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
13
 
12
 
! Отговори
Препатила преди 1 година
Аз от моя личен опит мисля следното: Вергов сигурно е имал наглостта да се натиска и използва девойката, която е негова колежка, служебен партньор в сериала за сексуално. Тя му е повярвала, че има чувства, сериозни намерения. Тя се е опитала да се сближи с дъщеря му, която също е имала роля в същия сериал. Този факт е разярил използвача Вергов, който й е посегнал, включително грубо физически, придружено със заплахи за кариерата й, защото е връзкар. Тогава тя не е взела навременни мерки. А сега
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жоро От както не ти става ,много ги разбираш ....
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба, ударил! Това е смучка, виж как стои на точки. Може и сама да си я е направила.
40
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не стана да го съди за насилие, сега ще пробва за клевета. Защо не спести малко време на съда и на публиката и не го съди направо за това, че й е отказал да се съвокуплява с нея, та да си дойдем на думата най-накрая?
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дианче, никой ли не ти е обръщал внимание като малка. По много грозен начин търсиш обществено внимание. Жалка си като салата не поръсена с оцет
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вергооов, вземай винкела и идвай в сайта има много манерки за очукване
37
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да я е ударил. Признава, че е бил афектиран. Но за жалост не е направила необходимото, за да има медицинско свидетелство. И адвокатът й го каза още преди да се произнесе прокуратурата. А тази снимка вероятно вече я е представила по преписката в прокуратурата. Така че заключението е правено и на база на нея. Това е за урок на други жертви на насилие, жени и мъже, колкото и да е трудно, да вадят медицински.
36
3
 
8
 
! Отговори
До Жоро преди 1 година
Прав ти път
35
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диянке, като се хващаш да бъдеш любовница на Вергов, дето всички знаят какво представлява като кипне, да си си правила сметката. Най-вероятно на негов гръб си искала да се издигнеш в кариерата пък после олеле. И после ако си била в конфликт с дъщеря му ти как мислиш, че той ще застане на твоя страна? Те така много никому неизвестни актриси пробиха в киното пък после имало сексуален тормоз. Имаше един виц:".... га яде кифтетата не ревеше, пък сега ще ми ревеш"
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Само че, предположенията не са ФАКТИ, ама то на Вас жените не Ви и трябват покрай тази сексистка съдебна система. Най-добрият довод на жената в днешни времена е #metoo! ;)
33
3
 
14
 
! Отговори
до Жоро преди 1 година
А ти по какво определи, че синините на снимките са автентични? От богатия си няколко годишен опит откак м.ама те е отби от кърменето ли?
32
4
 
22
 
! Отговори
Пепчо преди 1 година
Най-подлото същество на света е незадоволеното, несигурно, момиченце обитаващо тялото на една, уж казано "жена". Никога не ми е допадала нито като човек, нито като актриса. Явно, търси кой да и даде златната лопатата, за да копае злато, ама не е познала... Само дано сексистката съдебна система се усети навреме. Че успяха и нея да настроят срещу мъжете, чрез изопачените си статистики и *** НПО-та!
31
35
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Тези лузъри които казват,че белезите и били грим и подобен шит бих искал да ги гримирам аз лично!Не разбирам как някой нормален подкрепя насилие и то над жена!Аз съм на 22 и не искам да живея в такава извратена държава с такъв изтрещял народ!
30
1
 
21
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
"Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава"Жалко е, че млади момичета растат без родители и копират Амбър Хърд :) Важното е, че намери любовта в лицето на пи ара на Лудогорец :)
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не разбрах за какви точно думи тя ще го съди. Той казва, че е писала грозни есемеси на дъщеря му. Какво пише в тях не е казал. Но тя нали знае, какво е написала, та явно се досеща. Стана малко в стил - гузен негонен бяха.
28
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четейки коментарите, представителната извадка е че 99% от българите млатят жените си, така че е напълно възможно изВергов да е претрепал момичето. Статистика БъйГънювци, статистика... не и се сърдете
27
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ситуацията силно ми напомня на акцията на холивудските златотърсачки за заработваме на бързи пари с фалшиви обвинения.
26
2
 
3
 
! Отговори
Няма преди 1 година
Кво да мрънка Анелия наглата крадла да си връща краденото
25
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Артиста изВергов от населеното място Перник ли е??? С винкел ли работи основно???
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен, цялата ситуация е инсценирана между Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Така или иначе не ме интересува, но е гнусно, че използват и едно дете(дъщерята на Вергов) в постановката си.