Ед Шийран с откровена изповед за трудните моменти

Певецът проговори за алкохолизма и хранителното си разстройство
Обновена: 26 мар 2023 11:38 | 26 мар 2023 11:37, Дарена Найденова
14
Ед Шийран с откровена изповед за трудните моменти
БГНЕС

Ед Шийран рядко споделя подробности от личния си живот, но когато го направи, шокира всички с историите и преживяванията си.

Интервюто му за списание Rolling Stone не беше изключение, като изпълнителят беше напълно искрен за всичко, през което е преминал досега. Той зачекна темата за възприемането на тялото си и хранителните разстройства, които е развил през годините. Казва, че често се сравнявал с други мъже в музикалната индустрия, което го накарало да си мисли, че е с наднормено тегло и дори се наричал „дебел“.
 
По думите на Шийран, по принцип е човек, който живее и мисли реалистично, но попадането в индустрия с много по-привлекателни и стройни мъже е променило изцяло перспективата му за самия него. Той става известен по времето, когато групата One Direction набират сила, а момчетата от нея са с перфектни тела и плочки по коремите.
 
„Постоянно се питах защо и аз не изглеждам така, а едно малко гласче в мозъка непрекъснато ми повтаряше, че ям твърде много и често пия бира“, обяснява той пред Rolling Stone. След като прави песни с Джъстин Бийбър и Шон Мендес, които не могат да се оплачат от физиката си и множество дами, които постоянно ги преследват, Шийран си казвал, че е дебел и никога няма да изглежда по този начин.
 

Принцеса Беатрис ранила Ед Шийран с меч, мениджър на изпълнителя я нарече „глупачка“

Ед Шийран призна: Оженил се тайно за Чери

Тези мисли постепенно набъбвали в мозъка му и довели до развитието на хранително разстройство. Ед споделя, че по това време се оприличавал на Елтън Джон, който в мемоара си Me описва, че се е борил с булимия цели шест години. „Така се оказах в ситуацията, за която Елтън говори в книгата си – преяждах – и след това всички критики се появяваха отново“, разкрива изпълнителят.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 месеца
МОРЕ,да го ОПЪНЕМ,в градината или на ТЮТЮНЯ,ДА ВИДИ,ТРУДНИ МОМЕНТИ.хеле,да обядва,С катранени пръсти.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да позная. Видял е вафлички в рядка женска коса?
6
4
 
5
 
! Отговори
Светозар преди 2 месеца
Този, колкото и да го пробутват си остава никой. Дори и в родината си. Просто силен и агресивен PR, но качеството му не отговаря.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ед е бил твърде заслепен да проумее, че такъв какъвто е, е прекрасен и не е трябвало да се сравнява с никой. За жалост живеем в реалност в която за човек се съди по визията и физическите данни, а не по ума и таланта.
4
5
 
9
 
! Отговори
Към Анонимен номер 2 преди 2 месеца
Приятелю, Ед Шийрън е един от най-добрите певци, има си и семейство. Следователно не изливай злоба, без дори да си информиран за певеца
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Депресирал се поради наднорченото си тегло и само се оплаквал, че не бил с добро тяло ако беше почнал да спортува и се храни правилно нямаше да има този проблем
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Алф, ти ли си?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако тоя си е направил сефффтето с някоя жена, значи няма нищо невъзможно на тоя свят.