Феновета на Шакира засипали Пике с обиди

Ето какво разкри той
6 апр 2023 17:45, Ивета Иванова
5
Феновета на Шакира засипали Пике с обиди
Снимка: БГНЕС

Жерар Пике призна, че феновете на Шакира са го затрупали със злобни съобщения и коментари, след раздялата му с певицата.

Двамата бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.
 
През юни миналата година те обявиха, че се разделят, а бившият футболист вече има нова приятелка - 24-годишната студентка по PR - Клара Чиа Марти. Тя работи за спортната му компания и така двамата се запознават.
 
Сега Пике разкрива, че ако е позволил обидите и омразата да му влияят, е трябвало да се самоубие.
 
"В началото беше лошо и достигна до момент, в който, ако бях позволил тези неща да ме разстройват, трябваше да се хвърля от скала.", каза той в подкаста на Жерар Ромеро.
 
Футболистът не позволил всичко това да влияе на психичното му здраве.
 
"Не ми пука за нищо от това. Честно, изобщо - тъй като не ги познавам. Тези хора си нямат живот и защо трябва да ми пука? Никога няма да ги срещна, те са роботи.", коментира звездата. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Шакира е богата.Бедни и млади мъже с лопата да ги ринеш.Да си намери млад тъпкач,да се кротне и да спре да се излага.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предполагам че тази ще свърши като другите застаряващи. Марая кери откак взе да прави дуети с черни съвсем надебеля и зад сцената не знам какви вувузели стават сигурно от blacked com завиждат. Дженифър лопез същата, там даже онзи пъф деди я отпра. Джанет джаксън прие исляма заради някакъв богат арабин. Изобщо содом и гомор като за последно
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Либерастлъка не прощава. Даже и тук долния се вижда с либератките похвати. Уака уака дис тайм фор африка. Путин мутин, ама мигранти и тротинетки.
2
5
 
6
 
! Отговори
Коста Копейкин преди 1 година
Путин е много по-красив от тоя Пике!
1
5
 
11
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Не зная защо това се коментира,но искам да напомня,че Шакира открадна Пике от някаква друга дама с която са имали сериозни намерения... .За това не се пише,а се пише ой ой как я оставил ..еми остави я ..тя е 10 години май по-стара от него ..той нее Макрон.