Рейчъл Макадамс с необръснати мишници за нова фотосесия

Актрисата разбива стереотипите за корицата на Bustle
23 апр 2023 23:29, Дарена Найденова
53
Рейчъл Макадамс с необръснати мишници за нова фотосесия
БГНЕС

Рейчъл Макадамс е готова да покаже естествената си красота, без да се притеснява от критиките.

44-годишната актриса, която се завръща към Холивуд с дългоочаквания филм Are You There God? It's Me, Margaret, базиран на едноименния бестселър на Джуди Блум, застава на корицата на списание Bustle за една по-различна фотосесия. Макадамс позира пред камерата с необръснати мишници и говори за важността да приемаме тялото си такова, каквото е, без да се срамуваме от него.
 
В интервюто актрисата си спомни за една от последните си фотосесии, с която промотираше филма си Disobedience през 2019 година. Тогава тя застана на корицата на списание Girls. Girls. Girls, където позира в тоалет на Versace и аксесоари на Bulgari, а към тях добавя и помпа за кърма. „Обичам това съпоставяне на красота, блясък, фантазия и след това истина“, каза тя пред Bustle за снимката, направена само шест месеца след раждането на сина си и докато все още кърмеше.
 
Актрисата също така е помолила снимките за Bustle да бъдат минимално обработени, включително и космите под мишниците ѝ да не бъдат дигитално премахнати.
 
„В тази фотосесия нося латексово бельо. Но съм родила две деца. Това е моето тяло и мисля, че е много важно да го показвам пред света“, казва Макадамс. Допълва, че е хубаво да тренираш и да изглеждаш добре, но тази дефиниция е различна за всеки един от нас.
 

Рейчъл Макадамс показва чара си в Marie Claire

Рейчъл Макадамс стана шаферка на сестра си

Рейчъл Макадамс: Вече не искам ролята на доброто момиче

В интервюто звездата си спомня и за пропуснатите филмови възможности, както и за двугодишната ѝ почивка от киното. По думите ѝ, има няколко неща, за които съжалява като ролите в „Дяволът носи Прада“, „Казино Роял“, „Мисията невъзможна 3“, „Железният човек“ и „Умирай умно“, които подминава и в крайна сметка отиват в ръцете на някой друг. Тя не разкрива какви точно са били офертите, но признава, че избраните актриси са били правилни за ролята.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
22
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Ох котьооо, и котарака ако е рошав направо късам синджира! Друго си е естествената вълна.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименАйде да не са миришели... Просто си зяпал някъде другаде.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега пък космите му пречат!
12
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо ново. Преди години и младите момичета, и по средна възраст жените така си ходеха. Лятно време си носеха рокли и блузи без ръкави, с презрамки и т.н., но никоя не си бръснеше мишниците, то нямаше и дамски самобръсначки. И нито миришеха на пот, нито нищо. Дори изглеждаха далеч по-естествени. Краката си ги правеха с кола маска, това да. Но си ходеха с космите под мишниците. После излезе тая мода, а сега не коментирам - дори и мъжете си махат всичкото косми, каквото има.
11
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 ! Ти се благодари,че дедите ни и по вашите земи са ви оставили турската баня,че до вчера в тях се запознавахте с водата,та даже си разменяхте поздравления от рода на ,,честита баня"! Винаги сте били скарани с хигиената!Добре,че от време на време попа изпускал крьста в реката,та се налагало да го вадите и да се поплискате с вода!Не вярваш?! Питай родителите си!
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените ви почнаха да си брьснат чувствителните места , сега вече е ред всичките да си подмивате седалищните части след голяма нужда!А бе, ще станете най сетне вие нормални хора ама ,малко позакьсняхте вече-в 21-я век сме вече!!!
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смръдня
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е и ?
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Така от малки ги вьзпитаваха родителите им-всичко,което се прави от турците,макар и в името на доброто и хигиената е пошло и ненормално."............Добър опит за съчиняване на истинска история, но турчин и хигиена са антоними. Като водата и олиото са- просто не се смесват без значение колко продължително ги разбъркваш.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като е толкова смела, тогава да спре да си оформя веждите, да си епилира краката и въобще цялото тяло тогава. След десетилетия процедури ще космяса като Чубака и тогава може да й дойде акъла, ама надали. Много са ми смешни с тези измислени "моди".
5
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях единственото турче в класа в гимназията и доста пьти бьлгарчетата ме заобикаляха да им опиша как изглеждат брьснатите части на нашите туркини...Умираха от смях и приемаха нещо,което се практикува от нас като част от хигиената на човешкото тяло за нещо ненормално...Така от малки ги вьзпитаваха родителите им-всичко,което се прави от турците,макар и в името на доброто и хигиената е пошло и ненормално.Е,правят го,макар и кьсно и вашите вече,всичките си правят и фигурки всякакви по *** си!
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С 30 милиона в банката и аз мога да се правя на широко отворен ку- ку глобалист и борец за социалните неравенства .
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до ФобоТова са глупостти, не става въпрос за ценности, а за хигиена.. ако искаш и саполите си яж, натурално е
2
4
 
17
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Както казват бабите - "никога не е късно да станеш за резил"
1
4
 
26
 
! Отговори
Войко преди 1 година
Палaмapка няма ли да си сложи, за да е на 100 % c eвpoaтлaнтичecкитe ценности ?!