Дрейк купи пръстена на Тупак за 1,016 милиона долара,

Сумата е повече от три пъти над първоначалната оценка
29 юли 2023 15:40, Нели Христова
3
Дрейк купи пръстена на Тупак за 1,016 милиона долара,
Снимка: БГНЕС

Канадският певец и рапър Дрейк разкри в петък, че е купил пръстена с форма на корона, който някога е принадлежал на рап легендата Тупак Шакур, и за който той плати над един милион долара по-рано тази седмица на търг, предаде АФП.

Дрейк публикува в Инстаграм снимка на ръката си с известното бижу, проектирано от самия 2Pac. Той го е придобил във вторник за 1,016 милиона долара, с включени такси и комисионни, на търг, организиран от "Сотбис".

Сумата е повече от три пъти над първоначалната оценка между 200 000 и 300 000 долара.

Известно е, че Дрейк харчи щедро, до степен да си купи "Боинг 767" за лична употреба или да даде 104 милиона долара, за да придобие дома, който някога е бил собственост на певеца Роби Уилямс в Лос Анджелис.

Пръстенът е уникално бижу, украсено с корона, вдъхновена от „Принцът“, книга на италианския писател Николо Макиавели, който силно е повлиял Тупак Шакур - до степен да приеме сценичното име „Макавели“, пише БТА.

Украсен с рубини и диаманти, пръстенът идва от личната колекция на Ясмин Фула, кръстницата и близък съветник на Тупак, която го е предоставила на търга.

Тупак Шакур беше застрелян на 7 септември 1996 г. в кола в Лас Вегас. Той беше на 25 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както дошли - тъй отишли. Уйл Смит така стана актьор, след като се провали като рап певец (Фреш Принс), фалира след лудо харчене по самолети, коли и наркотици.
2
1
 
7
 
! Отговори
Грездей преди 8 месеца
Дрейк от 10 години е най-богатия рапър е света със състояние над 6 милиарда долара и може да се купи каквото си пожелание.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като фен на рапа мисля че Дрейк допринесе повече за рапа от Тупак.