Софи Търнър с дело срещу бившия

Ето какво се казва
27 сеп 2023 19:40, Ивета Иванова
4
Софи Търнър с дело срещу бившия
Снимка: БГНЕС

Нови проблеми застигнаха Софи Търнър и Джо Джонас.

Преди дни се разбра, че актрисата завежда дело срещу певеца, тъй като той отказва да пусне двете им дъщери с нея във Великобритания и е задържал паспортите им, пишат от "People". Софи и Джо започнаха връзката си през 2016 г., а през май 2019 г. сключиха брак.
 
Дъщеря им Уила се роди през юли 2020 г., а другата им дъщеря се роди през юли 2022 г. В началото на септември тази година стана ясно, че двамата ще се развеждат.
 
Сега актрисата твърди, че в края на 2022 г. с Джо са се разбрали Англия да бъде техния семеен дом. Те живеели там през пролетта на 2023 г., докато Търнър снимала там минисериала "Joan". 
 
Певецът трябвало да замине на турне в САЩ с групата си Jonas Brothers и уговорката била децата да останат с баща си в Америка, докато снимките на сериала не завършат.
 
След това Софи трябвало да вземе децата и да се върне с тях в Англия.
 
"Бащата държи паспортите на децата. Той отказва да върне паспортите на майката и отказва да изпрати децата вкъщи в Англия с майката.", твърди се в документите.
 
Търнър казва още, че разбрала за развода от медиите и че разпадът на връзката им бил неочакван за нея - случил се след кавга с Джонас на 15-и август.
 
Изпълнителят отрече всичко това. Според него, съдът във Флорида е издал заповед за забрана на преместването на децата, докато трае бракоразводното дело.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 6 месеца
Ей, втората генерация Санси от съвсем малки го подават тук и там..
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
на тая не и върви с мъжете, ама Аря ще го намести тоя
1
4
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 6 месеца
Изхвърлихме кривоносите от бизнеса:)))

Спонсорирани публикации