Кои звезди ще навършат 50 през 2024 година?

Леонардо ди Каприо, Виктория Бекъм, Кейт Мос и Пенелопе Крус са само част от тях
23 окт 2023 21:25, Теодора Драгоева
10
Кои звезди ще навършат 50 през 2024 година?
Снимка: Getty

Има няколко топ звезди от шоубизнеса, които ще достигнат своя 50-годишен юбилей през идната, 2024 година. Списъкът на родените през 1974 година знаменитости е дълъг и разнообразен, тъй като включва филмови звезди, супермодели, телевизионни водещи и риалити звезди, но ние ще се спрем на най-популярните имена сред тях..

Може би най-шокиращ за някои фенове ще бъде фактът, че младоликия актьор от "Титаник" Леонардо ди Каприо, който стана известен още като дете, също ще духне 50 свещички на тортата  си. Лео е роден на 11 ноември 1974 г, (тоест предстои му да навърши 49 след месец).

Роден е в Лос Анджелис и започва да се снима в реклами от края на 80-те години. Той е носител на награда "Оскар" и е считан за един от най-големите таланти на своето поколение. Първата му по-голяма роля е на момче с увреждания във филма с Джони Деп и Джулиет Луис "What's Eating Gilbert Grape" (1993). След това той става тийнейджър сърцеразбивач, когато работи с Клеър Дейнс в "Ромео + Жулиета" (1996) и Кейт Уинслет в "Титаник" (1997).

Усетът му към актьорството се доказва в драмите от 2002 г. „Хвани ме, ако можеш“ и „Бандите на Ню Йорк“. Той продължи да получава страхотни аплодисменти за "Кървавият диамант" (2006), "Джанго без окови" (2012), "Вълкът от Уолстрийт" (2013) и много други. Лео е известен и покрай личния си живот, а именно с това, че излиза само с топмодели, които обаче са на възраст до 25 години.


Другата изненадваща звезда в този списък, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: 59 години
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
жална случка преди 6 месеца
До Юсуф помака Опитвам се да ти съчувствувам,но нещо не се получава!
7
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 6 месеца
Не, но ако беше звезда на 50 години, можеше да пишат за теб.
6
2
 
1
 
! Отговори
астроном преди 6 месеца
аз знам че звездите са на милиони години бе , тия 50 годишните явно са нови , ама не съм чул за тях !
5
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 месеца
До Юсуф помака === Вярвам ти, че си по-щастлив от Л. ди Каприо. Наистина! Просто всичко е до аршина с който мериш. Ако за теб е щастие вечер да изльoкаш половин кило ричия, жена ти да ти поднесе салата и после да хапнеш мазна пържола, докато гледаш "Фермата" или "Игри на волята" пък за финал да и излющиш преди лягане 2 шамара, за да си знае мястото, ами да, по=щастлив си. А Лео, дето спи с топ модели до 25 години, мултимилионер, световно известен и красив и талантлив гаранция е нещастен :)))
4
6
 
4
 
! Отговори
Този мазният преди 6 месеца
изглежда на 50 от едно 25 години вече.
3
3
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 месеца
Колкото добре и...безгрижно да живееш,някой път ставаш на 50-сет и...разбираш,че не си...вечен. (марсианска...поговорка)
2
7
 
5
 
! Отговори
Юсуф помака преди 6 месеца
Не съм звезда,не съм и богато създание....но определено съм по щастлив от този човек....
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нещастен човек!