Предсмъртното желание на Матю Пери натъжи още повече феновете му

Звездата от "Приятели" се намирал в щастлив етап от живота си преди внезапната си смърт
30 окт 2023 21:20, Теодора Драгоева
40
Предсмъртното желание на Матю Пери натъжи още повече феновете му
Снимка: Getty

Предсмъртното желание на Матю Пери накара феновете му да се натъжат още повече. В старо интервю, което отново изплува, звездата от „Приятели“, който почина вчера на 54 години, споделя с какво точно е искал да го запомнят хората. Пери ще бъде увековечен завинаги като Чандлър Бинг от хитовия комедиен сериал от 90-те, но въпреки това, той е искал хората да го споменават не само с неговия емблематичен герой.

Сърцераздирателната новина, че Матю е намерен удавен в хидромасажната си вана на имението си в Лос Анджелис излезе в събота през нощта.

Докато светът скърби за трагичната кончина на актьора, стана ясно обаче, че той е искал да остави по-голямо и по-смислено наследство на идните поколения от това да бъде помнен само като най-забавния остроумник от шестимата екранни приятели.

Ролята на Пери в „Приятели“ му спечели световна слава, но той се е надявал хората да го запомнят с други значими приноси към обществото.

Още за това как се е чувствал Матю преди да почине, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Матю Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Бумеранг преди 6 месеца
Бог да го прости! Да попива в мир!
21
1
 
10
 
! Отговори
Мен преди 6 месеца
Тези, които не разбират сарказма, изпадат в яд! Когато човек е направил нещо за много други хора неслучайно е в три от всеки четири публикации, дори в смъртта си...(измествайки войните и болестите)! Разбираемо.....Човекът е носил щастие и усмивки!!!!
20
2
 
11
 
! Отговори
Зайцев преди 6 месеца
До коментар 20 Гледай девет и десет ярда.Един пълнометражен филм с Матю Пери и с друг актьор който в момента също не е в добро здравословно ,но филма е супер.
19
1
 
4
 
! Отговори
Me преди 6 месеца
"I would like to be remembered as a person who's live well, loves well, a sicker, and his paramount things to helps to the other people."
18
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пълни *** са 90% от коментиращите - средностатистическя *** българин, недоволен от живота си и все мрънкащ за нещо. Нека Матю Пери да почива в мир - беше страхотен актьор и човек.
17
3
 
13
 
! Отговори
777 преди 6 месеца
И какво е предсмъртното му желание?
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Човек да не посмее да умре... само храна.
15
12
 
14
 
! Отговори
Удавен от преди 6 месеца
Бустери да,но не и от водата! Стига филми много млади взеха да си отиват ,,внезапно",но никой не казва реалната статистика от ваксинирани умрели!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Наркотиците не прощават
13
6
 
10
 
! Отговори
Желания преди 6 месеца
Хероин кокаин, дайте да друсам.
12
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Набор съм му и никога не съм гледал този сериал- не е "мойто". А че е бил "зависим" чух, едва след *** му. И от самосебе си се налага един такъв въпрос: имаш слава, имаш пари и с лека ръка рушиш живота си с некви "зависимости". Затова и получаваш , каквото си заслужил. Не може безогледно да хаби това, което му се дава само веднъж!!!
11
13
 
37
 
! Отговори
1111 преди 6 месеца
Бог да го прости. Два дни ми е страшно криво. Не приемам коментари от хора, които не са изгледали всички сезони на приятели от край до край. Изобщо не знаете за какво става въпрос. Нашето поколение израстна с тях. Как сме чакали всяка серия....
10
37
 
14
 
! Отговори
GG преди 6 месеца
Защо постоянно пишете и възхвалявате некви посредствени актьори ?! Тъпата му и единствена роля в Приятели и аз мога да я изиграя. Защо няма един свестен пълнометражен филм ?
9
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Важното е, че Алф е жив и вечно ще свети в нашите сърца. Никога не съм харесвал лигльовците в сериала, протестантите от САЩ да го дуат. Като се видят с пари и се оакват.
8
10
 
47
 
! Отговори
Отвъд Драгоман преди 6 месеца
Ама защо да се възхищаваме на Елвис, Джими Хендрикс и на Матю Пери? Къде по- важни са клавиатурните герои Пенчо от Люлин и Дончо от Овча Купел. Все трябва да намери за какво да плюе българина. Почивай в Мир, Матю!
7
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво голямо мисирошко отразяване на почиването на една дрогирана пиянка. Вместо са наблегнат на поуката в тази история - Че както се погрижиш за телесното си и духовно здраве, така ще живееш или скоропостижно ще починеш. Дъщееята на Уитни Хюстън едва до 20+ издаяни или я починаха заради парите от майка й. Нямаше десетки статии по всички медии с дни. С какво този несретник е по- важен да го слагат на челна позиция в носините с мулти- статии?
6
3
 
16
 
! Отговори
era преди 6 месеца
дрогата и пиенето не прощават. Да почива в мир, приятелчето!
5
20
 
1
 
! Отговори
какво е това преди 6 месеца
какъв е тоя гангстер?
4
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма как да скърбиш за човек, който сам е съсипвал живота си. Да, в приятели е прекрасен, но сам си е съсипал всичко. Бог да го прости.
3
14
 
14
 
! Отговори
някой преди 6 месеца
тук гледам някаква *** сбирка в тези коментари. *** до ***. Хващайте се за шпагите и беж в Москва да ви ***! *** предатели на рода си така свършват.