Брук Шийлдс: Брадли Купър ми спаси живота

Актрисата разказва и защо съжалява за пластичните операции
2
Брук Шийлдс: Брадли Купър ми спаси живота
Снимка: Getty

Брук Шийлдс преминава през доста страшен здравословен проблем в началото на кариерата си и получава помощ от изненадващ източник.

58-годишната моделка и актриса застава на корицата на списание Glamour за изданието им „Жена на годината“, а в интервюто разказва за момента, в който е получила епилептичен пристъп преди моноспектакъла си Previously Owned by Brooke Shields в известно място за представления и артистични изяви в Ню Йорк.

Шийлдс си спомня, че се е подготвяла за шоуто и е пиела много вода, но не е знаела, че има ниско съдържание на натрий в организма си. Докато чакала таксито, започнала да се чувства странно и седнала на последните стъпала пред сградата. Очевидно визията ѝ била толкова плашеща, че случайните минувачи започнали да се притесняват за актрисата и да ѝ предлагат помощ.

Обяснява, че е напуснала дома си, но придружителите ѝ продължавали да я питат дали е добре и дали има нужда от кафе. Казва, че е вървяла до близък ъгъл, след което се почувствала объркана, но се отправила към близкия ресторант L'Artusi в Голямата ябълка.

„Отивам до сомелиера, който току-що беше отделил час, за да изгледа моето шоу. Всичко започна да става черно. След това ръцете ми се отпуснаха покрай тялото и се удрям с главата в стената“, спомня си актрисата.

Цялата история на Брук, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: брук шийлдс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари