Матю Пери искал Зак Ефрон да го изиграе в биографичен филм

Такива са били плановете на починалата звезда от "Приятели"
12
Матю Пери искал Зак Ефрон да го изиграе в биографичен филм
Снимка: Getty

Миналата седмица светът се сбогува с чаровната звезда на ситкома „Приятели“ – Матю Пери, който почина трагично след удавяне в джакузито си и беше открит от асистентката си. Сега обаче става ясно, че 54-годишният Пери се е надявал да се събере отново с колегата си от филма „Отново на 17“ Зак Ефрон и именно той да влезе в неговия образ в бъдещ биографичен филм за живота му.

Пери и Ефрон изиграха версии на един и същи герой в хита от 2009 г. и сега става ясно, че Матю е бил впечатлен от по-младия си колега и се е надявал именно той да го изиграе на големия екран в евентуалния биографичен филм за живота му, базиран на неговите мемоари, които се превърнаха в бестселър.

Матю и Зак участваха в комедията като героя Майк О'Донъл – 37-годишен мъж на ръба на развода (в ролята Пери), който съжалява, че е пропуснал шанса си да направи успешна кариера на баскетболна звезда, за да се ожени за бременната си приятелка и бъдеща съпруга. След магическа среща с мистериозен портиер на мост, той се превръща в себе си, но отново на 17 години (изигран от Ефрон).

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зак ефронМатю Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хайде пак тоя! Преживе не е бил толкова известен! Стига толкова!
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разните фенове на приятели продължават да защитават любимата си друсалка. Алоу. Ако беше нормален човек с мозък, още щеше да ви радва с проявите си. И на 93 години Клинт Ийстууд се държи достойно. Идола ви не струва.
4
4
 
6
 
! Отговори
каква биография преди 5 месеца
цял живот друсан и напушен, на 50 години у ваната и биография.. какво има да покаже, жертва на славата и лесния живот. кой знае колко пиявици са се облажили покрай него, но той се мислел за велик и за биография..
3
6
 
6
 
! Отговори
Баба Гошка преди 5 месеца
Ще си дойдем на думата най- накрая. Всичкото раздухване по новините се прави да рекламира бъдещ филм за героя - друсач и пияяч. Това са героите на новото време. А, ако и мъже харесва, още по- актуален ще е филма. Пеиятно гледане. И да не вземете да си купите джакузи за вкъщи. Геройствата могат да свършат безславно.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Още няма биографичен филм за Майкъл Джексън. Тоя повече ли заслужава?
1
6
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 5 месеца
Биографичен филм за живота на Матю Пери? Айде стига го величахте тоя лузър, къде по-стойностни хора загинаха, истинска загуба за човечеството.