Тежка загуба за Гладиаторите, пратиха Елвиса на елиминация

Бизнесменът ще се бори за оцеляването си в "Игри на волята"
Обновена: 16 ное 2023 07:44 | 16 ное 2023 07:28, Александър Попов
11
Тежка загуба за Гладиаторите, пратиха Елвиса на елиминация
Снимка: Игри на волята

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса ще трябва да се бори за мястото си в "Игри на волята" в петъчната елиминационна битка. Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да привлече своя бивш най-близък човек в екстремното риалити Благомир Мастагарков беше неуспешен.

Гладиаторите отидоха на съвет след тежка загуба в номинационната битка срещу Старейшините.

Въпреки огромния им хъс, червените загубиха голяма част от екстремните сблъсъци. Двубоят на Елвиса и програмиста Момчил Василев, които се бориха в бурното море повече от половин час, впечатли всички на Арената. Другото зрелищно съревнование беше между бизнес дамата Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава Велкова, които също показаха много спортна злоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 5 месеца
Като е милионер какво прави там? Според мен се е набълбукал с дългове от хазарт и за това е отишъл там.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До пияница мистик Ако имаш хубаво и добре обзаведено жилище, вила и автомобил, 100 000 лв. са някакви пари. Ако нямаш, въобще не са пари!
7
0
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 5 месеца
Нагласено предаване с режисирани състезания. Държат до последно тези които правят интриги и уреждат отпадането на тези които според Сценаристите са скучни.... Ако тоя Елвис си е изчерпал репертоара ще бъде "елиминиран" . Ако решат че има още потенциал ще измислят някаква игра която да му улесни победата.... Както на Виолета.... както на Дунев....
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Въпроска ? ... не мартин се сърди. най големия сръдльо е дудунев, дето един път отиде на елиминации и оттогава постоянно реве, че са го пратили на гибел..... ако така се е сърдил и ревал на олимпийските игри, сигурно е било голям цирк..
5
2
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Не мога да си представя да съм милионер, както казва за себе си Мартин, да ям стекове Уагу или да съм бизнес дама както се надува черната мамба Виолета и да ида да гладувам на някаква река и да ме ядат комарите, та барем спечеля 100 000 пършиви лева, дето вече за нищо не стават ....ахахахахахахахаха :)))))
4
1
 
5
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 5 месеца
Мартинка е много зле горката.Освен да плете интрижки за друго не я бива момата.Ще е голям смях ако я дотикат до финала.Интересно ми е да видя ако отпадне на елиминационния двубой, какво ще измислят този път от продукцията за да я оставят в играта.Няма да се учудя ако елиминационния и двубой е игра на покер.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много са зле, тези от продукцията. Като нареждат нещата така , че определени хора да ги номинират си мислят ,че правят интересно предаването....Просто ни става неприятно какви са мошеници! Който и да спечели, победата няма да е честна!!! Някакви патки като Виктория или Оряшкова ще са на финал, ама Елвиса не!!!
2
4
 
7
 
! Отговори
Въпроска ? преди 5 месеца
Мартин-а чието участие е подарено не спря с интригите . Снощи се опита да злослови срещу Мишо , който е с наранени пръсти . След като го натиска и удря по ръцете нормално е Мишо да се предпази отблъсквайки ги .Не подбира жертвите си Марто с цел да остане до финал . Великите гладиатори снощи хитруваха като оставиха старейшините да плуват бързо към пояса и ги пресрещаха ,за да им го отнемат. Защо се сърди и не приеме номинацията като мъж ? Травмираните Рълев и Виолета защо не напуснат ?
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къв Елвис е тоз бря ?Повече му отива пакистанеца като го гледам.

Спонсорирани публикации