≈лвиса изхвърли ¬иолета от "»гри на вол€та"

ƒнес му предстои елиминаци€ и с дъщер€ й
30 ное 2023 09:57, јлександър ѕопов
14
≈лвиса изхвърли ¬иолета от "»гри на вол€та"
—нимка: »гри на вол€та

Ѕизнес дамата ¬иолета —тайкова напуска "»гри на вол€та" и завършва на 7-мо м€сто в сезон 5 на екстремното риалити. “€ загуби елиминационни€ двубой срещу сво€ най-от€влен противник - милионера ћартин Ќиколов-≈лвиса. —лед битката двамата се поздравиха за добрата игра и поднесоха комплименти един към друг.

¬иолета, ко€то живее от 23 години в —јў, се контузи тежко в един от дуелите на јрената срещу дъщер€ си ƒенислава ¬елкова. “ова беше и причината да се представ€ по-слабо в последните битки. “ака ƒенислава остава последната жена, ко€то има шанс да достигне до финала на "»гри на вол€та" 5, който ще се проведе на 1-ви декември.

ƒенислава обаче получи автоматична номинаци€ след като загуби третата битка на финалистите. ƒнес т€ ще тр€бва да се изправи в зрелищен елиминационен двубой срещу ≈лвиса, който беше номиниран на съвета. —амо един от т€х ще продължи напред към финалите в петък.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


14
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
10
0
 
4
 
! ќтговори
ха, ха преди 2 месеца
¬ този сезон всеки епизод е като дежавю. ≈дни и същи игри, едни и същи разменени реплики между участниците, предизвестени номинирани, предизвестен победител.ѕоне от 10 епизода усмивката не слиза от лицето на –ълев защото е сигурен във връчването на чека ћ”,след като продукци€та го напълни с вс€какви ламаринени издели€.јбсолютен провал на сезона.
9
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“е€ двете интригантки тр€бваше много по-рано да се махат! ј иначе предаването е: Ѕързи, смели, пионерчета за пенсионери.
8
2
 
15
 
! ќтговори
аз преди 2 месеца
¬чера най-после си отиде лицемерната, р€дко глууппаава и безродна дъртта кооовра, довечера е ред на още по-смотааннаата й дъщер€. «аради тези двете паачиии от това предаване си отидоха мног по-достойни играчи като  рум, ÷ецо и ÷вети. — цел да се толерират интригите и мишкуването за сметка на игрите и вол€та.
7
3
 
7
 
! ќтговори
ћј–“», преди 2 месеца
“» ≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќ ќ“ ÷яЋј“ј √–”ѕ»–ќ¬ў»Ќј ћ» ’ј–≈—¬јЎ,’ќ–ј“ј Ќ≈ ќЅ»„ј“ ”ћЌ»,Ѕќ√ј“»,»Ќ“≈Ћ»√≈Ќ“Ќ», ј«¬ј… » »—“»Ќј“ј,ћ–ј«я“ ’ќ–ј“ј — ј ЏЋ ¬ √Ћј¬ј“ј- ј Џ¬“ќ —» “»-’ј–≈—¬јћ “≈ ,“¬ќя“ј ,,ѕќ–ќƒј,,“–”ƒЌќ —≈ —–≈ўј ƒЌ≈—.ќ—“ј¬» √» ќЌ»я ,,ћ≈“»Ћ ћ≈“ј  –»Ћј“»,,-—“–ј’ќ“≈Ќ —»
6
28
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
≈ довечера ƒенислава ще изхвърли ≈лвиса
5
4
 
15
 
! ќтговори
BONZO преди 2 месеца
 аква ≈лвиса, ¬иолета, какви игри.......? Ѕаси простащината!
4
3
 
14
 
! ќтговори
’а ха преди 2 месеца
 акво друго очаквате? “о си е написано . —оуп реалити. —ъстезани€та са само н€каква незначителна част от това представление създадено единствено да забабл€ва нискоинтелигентни€ зрител. ћного повече време се отдел€ за "социалната игра" в ЅайЅрадърски стил. —кандали, интриги,подмолна игра... само погледнете  ј Џ¬ ѕќƒЅќ– са направили от ръководството на ти€ игри. Ќ€колко позастар€ващи спортиста... н€колко простоватички мераклии за онлайн известност... н€колко подли и безскрупулни манипулатора...
3
2
 
10
 
! ќтговори
Ќ€маѕричинаƒа“риеш!! преди 2 месеца
√ол€ма гордост за женствени€ заговорник с тебеширени зъби, н€ма що!
2
4
 
4
 
! ќтговори
ƒо 3 преди 2 месеца
Ќа мен пък ми харесва! —амо да си събират отпадаците след кра€!
1
4
 
15
 
! ќтговори
питам преди 2 месеца
«ащо по вс€какви новинарски сайтове ни заливате с информаци€ за това абсурдно предаване. »зключително аматьорска продукци€, с очевидно нагласени игри в полза на даден участник или отбор.  ъдето се толерира задкулисието, злобата, заговорничеството.