Гордън Рамзи запозна света с шестото си дете

Съпругата му публикува снимка на новороденото
15 дек 2023 15:36, Дарена Найденова
6
Гордън Рамзи запозна света с шестото си дете
Снимка: Getty Images

Гордън Рамзи и съпругата му Тана тази година ще сложат още един подарък под елхата, след като у дома вече тичат шест дечица.

Съпругата на известния готвач, която роди само преди месец, сподели снимка на най-малкия си син – Джеси Джеймс – по повод първия му месец. На умилителния кадър момченцето е добре облечено в бяло оунзи с малки червени, сини и сиви звездички по цялата му повърхност. Джеси е завит в одеяло и гледа директно в камерата, а русата му коса вече е започнала да расте.

„Един месец с това мъниче, обичам всяка една минута с него“, написа гордата майка под снимката, която веднага привлече вниманието на феновете. Голяма част от последователите на Тана заявиха, че Джеси вече показва прилика с известния си баща не само по цвета на косата, но и по леко начумерения поглед. Някои шеговито посочиха, че момченцето е напълно готово да раздава заповеди в кухнята.

Вижте снимки на бебето на Рамзи в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Гордън Рамзи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рамзи е шотландски клан.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като стане на 20 и баща му ще е на 77. Браво. Като го взима от детската градина и другите деца ще викат - Дядо ти дойде да те вземе.
1
0
 
7
 
! Отговори
Манrал преди 4 месеца
Тоз конкуренция ли ша прай сега?