Меган и Хари пуснаха своята коледна картичка

Вижте коя снимка са избрали
19 дек 2023 21:45, Дарена Найденова
5
Меган и Хари пуснаха своята коледна картичка
Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл ви пожелават весели празници с тазгодишната си коледна картичка.

Преди няколко дни херцозите на Съсекс разкриха своя поздрав за края на 2023 година. Този път картичката е виртуална и се изпраща по имейл от името на фондацията Archewell, която бе основана през 2020 година след преместването на двойката в Америка. Под нейната шапка се извършват различни дейности – от благотворителност до развлечения.

„Желаем ви много весели празници. Благодарим ви за подкрепата през 2023 година!“, пише на картичката. В нея е включен и линк към ежегодния доклад на фондацията, който разкрива какво са свършили Меган и Хари през изминалата година.

Съпрузите избраха снимка от закриващата церемония на Invictus Games, която се проведе през септември в Дюселдорф, Германия. 39-годишният Хари и 42-годишната Меган изглеждат стилни и щастливи по време на празненствата. Принцът носи черен костюм и черна риза, докато съпругата му е облякла червена рокля без презрамки с флорален дизайн. На въпросната снимка двамата аплодират, докато американския тим се качва на сцената на фона на песента Born in the USA.

Картичката можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 4 месеца
Просто Хари и треторазрядната актриса пуснали нещо..... Дано само не е *** и не цапа гащите им. Не знам само защо медиите все още публикуват информация за тия двамата . След многократните изявления на Хари че НЕ ИСКА публичност и дори осъди медии публикували статии за тях.... Мазохисти ли сте ?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ушчо и зъбчо ви пожелават весели празници от под шипковия храст. Най- важното за тях е да имат последователи, да бъдат в центъра на вниманието. Иначе няма кинти. А меганката обича лукса и над 10те милиона наследство на хариту може да гк опука за нула време трябват й много повече
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Качени са няколко снимки, но на нито една от тях Мегън не е с червена рокля. Значи, или не са поместили въпросната снимка, заради която ни приканват да надникнем в другия сайт, или са допуснали правописна грешка и вместо "червена" е трябвало на напишат името на друг цвят.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви херцози, какви принцове, стига с тези глупости.