Камерън Диас: Отделните спални - гаранция за добър брак

Звездата разкрива тайни на съжителството
22 дек 2023 12:03, Петър Бойчев
30
Камерън Диас: Отделните спални - гаранция за добър брак
Снимка БГНЕС

Филмовата звезда Камерън Диас призовава съпрузите да спят в отделни брачни спални в подкаста "Lipstick on the Rim", воден от Моли Симс и Емес Гормли.

"Трябва да се приеме отделните спални между съпрузите като норма", казва Диас, докато обсъжда осемгодишния си брак с рокаджията от Good Charlotte Бенджи Мадън, който оределя като "прекрасен". "Буквално бих казала: Аз си имам моя къща, ти си имаш твоя. Ние имаме семейна къща по средата. Аз ще спя в моята стая. Ти ще спиш в твоята стая. Аз съм ок с това", каза тя и продължава: "И имаме спалнята по средата, в която можем да се съберем за нашите интимни отношения", споделя мислите си актрисата.

Ситуацията често е далеч по-проста и прозаична: той хърка, докато стените се разтреперят. Тя отделя огромно количество телесна топлина. Единият дърпа непрекъснато завивката към себе си, рита през нощта или постоянно ходи в тоалетната в 3 часа сутринта. Може би сте лунатици или страдате от безсъние. Подобни нощни смущения са твърде често срещани, казват експертите.

Все повече двойки обмислят предимствата на "развода за спане" или използването на две отделни спални, за да увеличат качеството на съня си, казва специалистът по съня Уенди Троксел, старши поведенчески и социален учен в RAND Corp., автор на книгата "Споделяне на завивките: Ръководство на всяка двойка за по-добър сън".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Янко Поянко преди 4 месеца
Тя отделя огромно количество телесна топлина.Муа ха ха ха... Отделя пръдни!
26
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Аз затова хвърлям по две завивки като дойде моята любовница да спи в нас. Да не дърпа моята :))) А и никой от нас двамата не хърка, така че ние е много приятно да си спим заедно. А този да се прегледа щом хърка. Това е признак, че има проблеми
25
3
 
6
 
! Отговори
Ай стига де... преди 4 месеца
Явно мъжът ти не може да те търпи до себе си дори и за да спите заедно. Какво като си камерон Диас? А идеята да превърнеш това в "нормално" е направо малоуумна. Хиляди... милиони двойки спят в едно легло от хилядолетия и ТОВА не е било проблем за тях. Как пък точно на тебе ти се видя грешно ? ОБИЧАМ да спя до жена си. ОБИЧАМ да усещам кожата и до моята и да чувствам нощем как се гушка в мен. И няма нужда да прекосявам ЦЯЛАТА КЪЩА ако искам да правя к*екс с нея . Проблемът си е в теб, Камерон Д
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хъркането се лекува, нали?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Взаимната обич е гаранция за добър брак.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В основното училище имах съученичка, която веднъж си призна, че нощем става и взима таблетка "Белонал", защото баща й хъркал толкова силно, че не можела да заспи. Цялото й семейство спяло в една стая, защото нямали свое жилище и живеели в апартамента на нейните баба и дядо. Тогава бяхме деца в пети клас. Това момиче каза също и че нейната майка споделяла, че като младоженка не можела да заспи от хъркането на съпруга, но после свикнала.
21
1
 
9
 
! Отговори
една жена преди 4 месеца
Всеки да си гледа своя брак! Да не налага норми на другите! :) Какво ще правят двама души трябва да решават въпросните двама души.
20
4
 
3
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 4 месеца
Хахахах да по добър ще си пердашиш всяка вечер различна ... хаххаха
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой каквото ще да казва, някои хора хъркат като дъскорезници. Това е инквизиция за всеки друг, който ще спи в една стая с такъв хъркащ. Но в много семейства просто няма възможност всеки да си има отделна стая.
18
2
 
4
 
! Отговори
Пръдни под одеалото преди 4 месеца
Основната причина остана неназована.
17
0
 
15
 
! Отговори
женен преди 4 месеца
С мойта живеем така кажи речи почти от началото на брака,тоест почти 30 години.Аз хъркам като дзвер,работя на смени и т.н.Спим в отделни легла и спални па 3 деца си направихме и отгледахме.
16
2
 
15
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 4 месеца
ОЩЕ ПО-ДОБРЕ В РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
100% истина!! Респект за такова интелигентно съжителство !
14
2
 
8
 
! Отговори
До номер 5 преди 4 месеца
Ти баба ти и дядо ти на село не ми ги препоръчвай или пък хвали. Те когато са се женили нито е имало хладилници, нито радио в къщи, това, че не си ги чул да се карат не означава, че не е имало за какво. А и може да са спяли в отдели стаи цял живот и поради куп други причини.
13
3
 
8
 
! Отговори
Стара преди 4 месеца
Добре че беше тя да каже какво е добър брак.
12
3
 
6
 
! Отговори
Отделни спални преди 4 месеца
Отделни спални, ама и да не се проверяват взаимно с кого другия е там.
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да бе , ще спя само с един мъж, откъде на къде? Светът е толкова пъстър и чудесен с такова хубави и прекрасни мъже, кеф ти латиноси, кеф ти италианци, кеф ти испанци, кеф ти французи, само с един трябвало да спим. Къде отивате вие бе? На къде сте тръгнали? Който е решил да яде всеки ден попара в къщи си е негов проблем. Аз искам да ям паеля, рататуй, такос, пица, паста, мусака, рамен. Пък вие си яжте попарата в къщи :)
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На тая и препоръчвам да спят в отделни къщи, а най-добре да са в различни градове, да не се засичат твърде често. Те така ще е перфектно, може да се срещат веднъж годино, ако е наложително да правят секс.
9
13
 
5
 
! Отговори
Савой Клуб преди 4 месеца
Алкохоличка от всекъде е тая.Никой вече не ляга с нея.Плаща си,но и това не помага.
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Де гьостерица де...и "обща къща по средата". А д.упето ти паяжина ако хване, найш ли как ше го търсиш мъжо до теб, дето го не искаш да ти хърка на ухото? Ама то скоро мое и да го разбереш...ненаситнице, ти и всичките останали разглезени ки.фли като теб!

Спонсорирани публикации