Камерън Диас: Отделните спални - гаранция за добър брак

Звездата разкрива тайни на съжителството
22 дек 2023 12:03, Петър Бойчев
30
Камерън Диас: Отделните спални - гаранция за добър брак
Снимка БГНЕС

Филмовата звезда Камерън Диас призовава съпрузите да спят в отделни брачни спални в подкаста "Lipstick on the Rim", воден от Моли Симс и Емес Гормли.

"Трябва да се приеме отделните спални между съпрузите като норма", казва Диас, докато обсъжда осемгодишния си брак с рокаджията от Good Charlotte Бенджи Мадън, който оределя като "прекрасен". "Буквално бих казала: Аз си имам моя къща, ти си имаш твоя. Ние имаме семейна къща по средата. Аз ще спя в моята стая. Ти ще спиш в твоята стая. Аз съм ок с това", каза тя и продължава: "И имаме спалнята по средата, в която можем да се съберем за нашите интимни отношения", споделя мислите си актрисата.

Ситуацията често е далеч по-проста и прозаична: той хърка, докато стените се разтреперят. Тя отделя огромно количество телесна топлина. Единият дърпа непрекъснато завивката към себе си, рита през нощта или постоянно ходи в тоалетната в 3 часа сутринта. Може би сте лунатици или страдате от безсъние. Подобни нощни смущения са твърде често срещани, казват експертите.

Все повече двойки обмислят предимствата на "развода за спане" или използването на две отделни спални, за да увеличат качеството на съня си, казва специалистът по съня Уенди Троксел, старши поведенчески и социален учен в RAND Corp., автор на книгата "Споделяне на завивките: Ръководство на всяка двойка за по-добър сън".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абсолютно съм съгласен с това , всеки да си има собствена спалня. Или ако няма място в жилището, както у нас, да си има отделно легло, удобно и широко. Наистина е много по-добре от спането в едно легло. Няма сравнение.
6
5
 
8
 
! Отговори
смешки на търкалета преди 4 месеца
Отделните спални с редовни посетители - гаранция за добър брак за верни булици и cuckold
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е много добър вариант. Баба и Дядо навремето така бяха. На село в къщата си имаха отделни стаи. Никога не са спали общо легло. Имаха чудесна връзка. Никога не съм ги чувал да се карат. Спането в общо легло и постоянната близост с времето води от охлаждане на отношенията. Хората си омръзват и почват да не се понасят. В крайна сметка всеки човек има нужда от лично пространство и да си почива на спокойствие.
4
2
 
3
 
! Отговори
в еврейския живот , преди 4 месеца
спят в един креват . без *** . Гадот има 7 деца . И другите юдей не са с по малко . Нетаняхо има 9 деца . хахаха
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ннай добре е отделните спални да вървят с отделни жилища и бюджет. Разбира се мъжа си остава длъжен да плаща разходите, дори ако се налага да копае лозе заради това.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хаха ние с мъжа ми имаме много добър брак .....защо тогава да се жениш като и без тва не можеш да се видиш с половинката .
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никой друг не знае какво е добър брак. За пръв ппът чуечеството научава от тия двамата. Преди тя хиляди години не се е знаяло.