Най-изненадващите двойки знаменитости, които откриха любовта през 2023-а

Някои от тях изглеждат леко странно заедно, но все пак са щастливи
27 дек 2023 14:00, Теодора Драгоева
4
Най-изненадващите двойки знаменитости, които откриха любовта през 2023-а
Снимка: Getty Images

Подобно на сюжетните линии в романтичните комедии, някои любовни истории на знаменитостите са по-лесни за предсказване. Двама колеги с невероятна харизма, които работят заедно на екрана (или в музикалната индустрия) и които се превръщат в двойка и в реалния живот. Такива примери за  звездни двойки има много, но не всички от тях се оказват успешни, подобно на Том Холанд и Зендая или Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Има обаче и други двойки знаменитости, които ни изненадаха напълно, когато се събраха и/или обявиха любовта си публично.

Помните ли, когато избухна новината за връзката  на Гуен Стефани и Блейк Шелтън? Въпреки че и двамата са певци и работеха заедно в риалити шоуто The Voice, никой не очакваше, че помежду им може да има нещо повече от колегиални отношения. На пръв поглед двамата – той кънтри звезда от Оклахома, тя рок певица от Лос Анджелис, изглеждаха напълно несъвместими, но се оказа точно обратното. В крайна сметка е трудно да се разбере какво кара две знаменитости да се влюбят и да се свържат зад затворени врати.

В духа на празнуването на тези невероятни двойки, кои са най-неочакваните звезни двойки за 2023 година, които леко ни шокираха с новината си, че са заедно вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: звездни двойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Весо преди 3 месеца
Пижо и Пенда са също такъв нагледен пример!Работили заедно,прибрали се заедно,легнали си двамата!
2
0
 
3
 
! Отговори
Кокорчо и Гнома преди 3 месеца
И ние.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мария Игнатова , пак си дири ''майстора'' !