Мариан Вълев: "Под прикритие" не е просто сериал, разказва значими истории

Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена, каза актьорът
51

Сериалът "Под прикритие" се завръща след осемгодишно прекъсване. Снимките на шестия сезон ще започнат през август, а зрителите ще видят новите серии през 2025 г.

В новия сезон в една от главните роли влиза Юлиан Вергов, ще видим и развитието на друг култов образ в ролята на Мариан Вълев - този на Росен Гацов - Куката.

Винаги съм приемал "Под прикритие" не толкова като филмов сериал, а по-скоро като изключително важна платформа, върху която могат да бъдат разказвани общественозначими и социални истории, важни за поколения българи. Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме онова, което ни заобикаля и впечатлява и вероятно, както в истинския живот, се развиваме - къде за добре, къде за лошо, така и в тази паралелна вселена в "Под прикритие" се случват същите неща. Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена, заяви актьорът Мариан Вълев.

Той призна, че е бил един от противниците сериала да има продължение.

"Когато се появи възможността, си казах: "Кой съм аз, че да откажа на "Под прикритие", да откажа шанса на хората да го гледат". Всичко, което сме в момента, дължим на "Под прикритие". Става въпрос за отговорност. Приемам с достойнство тази отговорност и ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достатъчно добри за нашата публика", категоричен е Вълев.

Актьорът и продуцент смята, че определени компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали. И в едно е сигурен - "Под прикритие" ще надгради очакванията на зрителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Мариан Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Пешо истината преди 2 месеца
Всъщност името на сериала е много точно:едни хора да вземат едни пари под прикритие че са актьори и да говорят като корифеи за култура?!?! неясно от къде идващо огромно самочувствие при положение че нивото е на самодейци от заводския драмсъстав по социалистическо време.
41
0
 
1
 
! Отговори
14 преди 2 месеца
Ще дислакчета? Мутри, дето не дънят на макс чалга ... айде моля ви се!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"До Анонимен12 явно не си гледал "Бригада", за това ти е странна тая чутовна творба на българския кинематограф." - Явно не съм, но това пак ги извинява.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Тоя е на 54? УАУ!
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Беше интересно в началото колкото да си припомним най лошите години от прехода." - Ако вярваш, че това го няма ... хахахха ... да си жив и здрав.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не ви плаша, но вече и не останаха пенсионери дето да ви гледат тъпите сериали. Не знам от къде ги вадите тези данни, но лично аз от години не гледам българска телевизия и си спомням, че след гледането на една серия от "Дунав мост" преди много години, български сериал и да ми плащат не бих издържал този мазохизъм. Има една плеада от бездарници, наречени артисти, които ревчха против социализма, а сега за него. Не бих седнал да гледам нищо българско, до такава степен отблъснахте хората.
36
1
 
3
 
! Отговори
хм.. преди 2 месеца
Най-жалкия актьор ...
35
2
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Беше интересно в началото колкото да си припомним най лошите години от прехода. Но в крайна сметка тия истории вече се изтъркаха. Сега времената са други и мутрите отдавна не са актуални. Сега са актуални бизнесмените, предприемачите, инвеститорите и хората които работят с високи технологии и акъл. Трябва да направят сериал за тях. Да мотивират младите и да им покажат истории за истински успех и как - се правят милиони по честен начин. Не може вечно да възхваляваме престъпниците - МНОГО СИ ЗЕЛЕН
34
2
 
10
 
! Отговори
Стига, бре Мариане преди 2 месеца
с тая балканска мъка.Сичко жени урви, сичкото мАже ганстери.А взети заедно само слушат чалга.Тоя сюжет се изтърка отдавна - дори анонимните алкохолици в градинките до панелките вече не се закачат на тая кука.Кой да ти пие ракия, да си спомня за Бригада и Иво Карамански, па да ти се възхищава на теб.Свършиха тези времена - 8-цаца избърза да стане футболист, а ти закъсня да станеш мафиот.И не, не смесвам образа на героя ти с действителността. И никой не го прави вече!
33
3
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахааа, тоя дето говори в клипа да иде да си измери кръвното. Напълно алкохолишки вид, подпухнал, торбички.... Сигурно всеки ден пие по 1 бутилка рИкия :))))))))))))))))))
32
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Това не съм го гледал и 5 мин. Заклевам се.
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
даже пенсионерите вече не ги гледат тези глупотевини ... ама като има едни бюджетни пари за харчене
30
3
 
13
 
! Отговори
телезрител преди 2 месеца
под прикритие , като бг сериал страда от типичните ни слабости: 1. Лоша игра на актьорите, толокова слаба, че ако я сравняваш с децата ,които играят във фирми на Дисни ти става тъжно и даже неудобно. 2. Елементарни реплики и еднообразни ситуации при слаб сценарий. 3. Монотонност на действията и предвидимост на следващия кадър. Предимства : все пак е българско, но уви това не е достатъчно.
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 54 години изглежда амортизиран до няма и къде ...
28
3
 
12
 
! Отговори
Ceco Varna преди 2 месеца
Огладнял е като карпатски вълк Куката :)
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Филм за прости хора.
26
1
 
4
 
! Отговори
нямате прикритие преди 2 месеца
ТБД започна с "Под игото" и ще приключи" Под прикритие".
25
3
 
16
 
! Отговори
Г-жа Хазартова преди 2 месеца
Този вече съвсем не прилича на нищо!!! Дрога ли е, алкохол ли е не знам, но не изглежда добре. Ще се трудят задраво гримьорите, та да го докарат да мяза малко повече на човек!!!
24
4
 
13
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 месеца
Жалка картинка ще е този сезон. Гледал съм откъслечно моменти от предните сезони- тотален мех, както е модерния термин - губене на време, поне нещо интересно да беше сетинга- нека всеки седне и изгледа трите Кръстника, Жега, Дони Браско и да ги сравни с тоя бълвоч.. Добре поне, че трагичния Ивайло Захариев няма да участва. А Мариан Вълев само с тази роля си остана, защото идеално го описва като човек явно- уона би мутра.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То па "големия" артист,изигра една роля и се взе насериозно,ай сиктир.