Мариан Вълев: "Под прикритие" не е просто сериал, разказва значими истории

Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена, каза актьорът
51

Сериалът "Под прикритие" се завръща след осемгодишно прекъсване. Снимките на шестия сезон ще започнат през август, а зрителите ще видят новите серии през 2025 г.

В новия сезон в една от главните роли влиза Юлиан Вергов, ще видим и развитието на друг култов образ в ролята на Мариан Вълев - този на Росен Гацов - Куката.

Винаги съм приемал "Под прикритие" не толкова като филмов сериал, а по-скоро като изключително важна платформа, върху която могат да бъдат разказвани общественозначими и социални истории, важни за поколения българи. Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме онова, което ни заобикаля и впечатлява и вероятно, както в истинския живот, се развиваме - къде за добре, къде за лошо, така и в тази паралелна вселена в "Под прикритие" се случват същите неща. Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена, заяви актьорът Мариан Вълев.

Той призна, че е бил един от противниците сериала да има продължение.

"Когато се появи възможността, си казах: "Кой съм аз, че да откажа на "Под прикритие", да откажа шанса на хората да го гледат". Всичко, което сме в момента, дължим на "Под прикритие". Става въпрос за отговорност. Приемам с достойнство тази отговорност и ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достатъчно добри за нашата публика", категоричен е Вълев.

Актьорът и продуцент смята, че определени компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали. И в едно е сигурен - "Под прикритие" ще надгради очакванията на зрителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Мариан Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
15
 
! Отговори
Чашата преди 3 месеца
Този "куката" на живо изглежда като на два шамара живот, метър и петдесе', не повече от 60 килограма
21
3
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Тоя вярно съвсем си е повярвал и се е вживял в ролята. Щом пазел Стоичков с Калашник, смятай майна за какво иде реч
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Беше интересно в началото колкото да си припомним най лошите години от прехода. Но в крайна сметка тия истории вече се изтъркаха. Сега времената са други и мутрите отдавна не са актуални. Сега са актуални бизнесмените, предприемачите, инвеститорите и хората които работят с високи технологии и акъл. Трябва да направят сериал за тях. Да мотивират младите и да им покажат истории за истински успех и как се правят милиони по честен начин. Не може вечно да възхваляваме престъпниците.
19
7
 
26
 
! Отговори
Qwerty преди 3 месеца
Най-тъпия и безсмислен сериал правен у нас, който за съжаление е базиран на действителността в България и олицетворяващ мечтите и представите за успех на младите хора - пари, връзки, наркотици, лъскави заведения, скъпи автомобили и красиви жени...
18
9
 
21
 
! Отговори
Eвала преди 3 месеца
Сериалът е пълна скръб. Пет минути гледане ми е достатъчно да го оценя. Само хабят лентата за снимките.
17
5
 
17
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
Надявам се да включите и новите ни звезди.Кирчо,Кокорчо,Спецов и Лорер.А и задължително Зеленски щото може да се обиди ,все пак даде гражданство на Банев!
16
3
 
10
 
! Отговори
Безруков преди 3 месеца
До Анонимен12 явно не си гледал "Бригада", за това ти е странна тая чутовна творба на българския кинематограф. що актьорите 10 години не могат да излязат от роля, е отделна тема
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Жако Фенбах - То па и тоя си ги наосва едни ... Ходел си бил някдъе, видял на къра, некъф клеч и залага бомби, гледа със снайпер - ах! Негов авер от някаква мутренсак организация ... И се зпариказвали - Ко стаа е! Ем ей тука, по работа! Ти?
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 10 - Интересно ... Сериалът беше здраво лишен от чалга. А чалгата и мутренията са неразделни. В сериала пееха някакви кавъри на америкаснки песни. Даже познаваха и известни британски актьори. Писателите на сриал си личи, че за мутри и престъпнсот са ували само от телевизията.
13
1
 
19
 
! Отговори
Жако Фенбах преди 3 месеца
Под прикритие яко преписва ог Георги Стоев.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много реалистично представяне на мутрите. Единия ушатия слушаше оперна музика у тях и го раздаваше, като някакъв аристокрт, другия па, страшния бияч, дългуч 190 саната, ама тежи 70 кила с мокри ***. Всичките уж трбява да са мутри, ама половинат висшисти, тоя актьор даже, играеше "информатик със стаж към МВР", за да хаквал МВР-то или нещо такова. Един-два пъти показаха някакви борци, кито поне мязаха на мутри и това беше. А и най-забавното - две псевдо мутри си говорят за морал. ахХХАХАХахХА
11
7
 
18
 
! Отговори
Беновска пипа преди 3 месеца
Преди демокрацията българското кино беше за живота на нормалния човек. Затова тези филми останаха във времето и винаги ще се гледат. Сега, по холивудски, филмите са само за престъпниците, мутрите и т.н. Като добавим към това и посредствените актьори, става ясно защо тези филми няма да останат във времето. Нищо, че сега сериалите са повече от актьорите ...
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ако не включъът Азис, Софи маринова или поне оркестър Кристали с Тахан Чуооглу не ми ги фали и ниема да ги глаам
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Виж ти - значими истории. Японский городовой.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 1. Удари и 10-20 плюсчета като вчера де.
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак няма да го гледам
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да включат и Марян Бачев и Виктор Калев и Рачков.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първия сезон не беше зле, ако изключим гласния герой дървото, в последния бойко кръстанов като гангстер ми дойде в повече вече, а тоя куката преиграваше на ента степен
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не го гледам
3
8
 
17
 
! Отговори
Стенли преди 3 месеца
Няма ли СЕМ??? То бива бива , ама такова хвалебствие на ъндърграунда няма. Такава мъка е тоя филм , но това си ни е действителността - оправни бандити , калпави институции