Нур Алфала за първи път показа сина си от Ал Пачино

Вижте най-малкото дете на 83-годишния холивудски ветеран
6
Нур Алфала за първи път показа сина си от Ал Пачино
Снимка: Getty Images

Нур Алфала разкри, че й е била поставена животозастрашаващата диагноза, докато е била бременна със сина си от Ал Пачино. Красивата брюнетка сподели в новия брой на Vogue Arabia, че малко преди да роди Роман през юни 2023 г., е била диагностицирана със синдром HELLP, който причинява повишени чернодробни ензими, понякога водещи до гърчове.

„Когато поглеждам назад към това сега, ми се иска да можех да се насладя повече на бременността си“, споделя Нур в интервюто за изданието, публикувано в понеделник.

30-годишната Нур, която е с кувейтски корени, си припомня още, че са й вливали магнезий непрекъснато и че не е можела да остава сама с новороденото в случай, че получи припадък. Въпреки тези тревоги, тя твърди, че съвместното родителство с 83-годишния Пачино е „по-велико, отколкото изобщо е можела да си представи“.

Цялата статия и снимки на Роман Пачино можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Нур Алфала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Абее преди 2 месеца
Уж с богати родители, а спи с грозни дъртаци за кинти и слава(не че е много убава), трябваше да знае, че с годините мъжкия генетичен материал се скапва и синчето може и некоя патология да е гепило от дедото.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей Това се казва опитна златотърсачка. Роди това бебе-касичка от богатия дедо и сега е подсигурена с част от наследството
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човек, що за жена на 30 е спала с този дедо. Няма сума на света, за която да го направя. Ще си дрънкам 8 годишната кола и ще си живея в панелката и ще ми е гот
2
2
 
0
 
! Отговори
Весо преди 2 месеца
Къде е момата или.... бата тата!!!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Направете един турски сериал/ Пачино е опитен.