Кейт Мидълтън едва ли скоро ще проговори за операцията си

Иска да се излекува и възстанови
14 мар 2024 15:30, Ивета Иванова
10
Кейт Мидълтън едва ли скоро ще проговори за операцията си
Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън няма скоро да разкрие детайли за операцията си.

Припомняме, че в средата на януари от двореца Кенсингтън съобщиха, че принцесата на Уелс е претърпяла планирана коремна операция.
 
Тя прекара около 2 седмици в болница и бе казано, че по лекарски препоръки, Кейт няма да присъства на официални събития до Великден, който в католическия свят ще бъде отпразнуван на 31-и март.
 
Не се разкриха повече подробности за здравето на Кейт, бе споделено само, че не става дума за раково заболяване.
 
"Каквато и да е била причината за операцията, това е от лично естество, и Кейт иска да запази детайлите колкото се може по-поверителни. Може би, когато тя има енергия, тя може да разкрие повече, но тя не прави никакви обещания. Кейт е казвала, че чувства, че има право да се излекува и възстанови, без всички тези луди спекулации. Нито Кейт, нито Уилям, смятат, че нейното медицинско досие трябва да е за публична консумация. Тя опитва да не обръща внимание на всички слухове и клюки, и Уилям дава най-доброто от себе си, за да я закриля, но е изтощително.", посочва източникна "Us Weekly".
 
Източник издава още, че на някои хора от персонала на Кейт не им е било позволено да я виждат и да говорят с нея. Те дори не знаели за операцията, докато не било съобщено за нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Хммм преди 1 месец
Меганката да не й е направила вуду магия? Че и на Чарз и той се разболя.
3
6
 
1
 
! Отговори
Еми преди 1 месец
Не само тя се скри, а цялото семейство, и само пускат разни фалшиви ии картини. Да не би да почват да смятат бомбите, докато творят в някое подземие.
2
7
 
2
 
! Отговори
Уилям имал преди 1 месец
Любовница и тази Отдавна са я СамоУбили, просто не е сега момента да я погребват!
1
3
 
19
 
! Отговори
. преди 1 месец
И изобщо да не проговори за операцията си - ние сме ок, няма грижи. По-важното е да ни информирате своевременно, ако си направи прическа на боб.