Мюзикълът Mamma Mia! - 25 години на сцена

Песните на ABBA са черешката на тортата
5 апр 2024 11:08, Инна Ангелова
0
Мюзикълът Mamma Mia! - 25 години на сцена
Снимка: 12019 от Pixabay

Мюзикалът Mamma Mia! вече 25 години владее сцената на лондонския театър Уест Енд. За първо постановката се появява през 1999 г. без ник ой от екипа да подозира, че ще имат такъв невероятен успех.

"Когато си продуцент, просто се надяваш всичко да се получи. Да бъдем тук 25 години е голямо събитие", казва Джуди Креймър, преди мюзикълът да отбележи знаковото си представяне на лондонския Уест Енд на 6 април.

Режисьор на постановката е Филида Лойд. От екипа допълват, че песните на ABBA са черешката на тортата. “Представяме истински хора. Това не е приказка", каза актрисата Маз Мъри, която е в ролята на майката Дона в продукцията в лондонския театър "Новело". Тя чува, че публиката и плаче, и се смее по време на представлението.

"Мисля, че Mamma Mia! промени динамиката. Мисля, че е заслужи своето място в културната история на музикалния театър", каза Креймър. Според нея продукцията предлага нещо по-различно от другите успешни мюзикъли по онова време като "Клетниците" на Камерън Макинтош и "Фантомът на операта" на Андрю Лойд Уебър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: сценамюзикал
Още от Звезди
Известни мъже, които се гордеят с бирените си коремчета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари