Хванаха двама, изтърбушили ел. инсталациите на селски къщи

Младежите, единият на 15 г., крали кабели навръх Нова година
7 фев 2011 10:30,
34
Хванаха двама, изтърбушили ел. инсталациите на селски къщи
Снимка: Булфото

Двама младежи са задържани в Омуртаг за серия кражби извършени в първия ден от новата година в село Ястребино, съобщиха от полицията в Търговище.

Единият е непълнолетен – на 15 години.

На 1 януари те проникнали последователно в три къщи, след като разбивали ключалките или се вмъквали в незаключени пристройки.

Задигнали кабели от електрическите инсталации на домовете и медни съдове.

По случаите вече са образувани досъдебни производства. Единият от крадците – 22-годишният А. А., е задържан в полицейското управление в Омуртаг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: кражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
въже от обесен----попитай гугъла какво е....
25
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Предлагам да ги провиснем на въжето. Не за друго, ами въжето е за многократна употреба, струва много малко, лесно се намира. Единствената трудност е да се научат хората да правят правилен възел за шията. Другото е лесно. Ще ги заравяме с главите надолу в тесно в раменете дупки. Едва ли някой ще ги потърси или ще реве на гроба им. Долнопробни ***.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега в пандела да изработят средствата за възстановяване на щетите, които са причинили! Никаква прошка за ***-крадец, ако е навършил 12 год. На 12 год. започват да се размножават, значи от тази възраст нагоре могат да носят отговорност за всичко, което вършат.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви младежи, бе? Особенно тоя на 22. На бас, че вече е горд баща на поне няколко чавета! А и тоя на 15 като нищо вече е забременил 12-годишната си съседка. Младежи, друг път! Изобщо не съдете за тия *** според човешките закони, защото те не са хора!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А 3-тата новина за ***... жалко, че не е новина, че 2-*** *** се изпържиха докато браха кабели! Неща да съм жестока, ама от тая напаст оттърване няма!
21
0
 
8
 
! Отговори
88 преди 13 години
Щом са от Омуртак ясно ми е какви са, ***...
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ КОЙТО ДА ВЯРВА ЧЕ *** МОГАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ?
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е интересно, бат Б. вече много му порасна работата като министър-предс. и не обикаля от местопрестъпление на друго - къде е неговият човек, който е поставил, защо не се интересува от престъпниците, които тровят обикновения човек? Все някакви секретни акции, като за пред Европа прави, но обикновеният човек няма кой да го защити, дори една алинея да напише в негова полза. Ако някой не си плати или ако не ни се скарат от Европа, никаква друга работа не вършим!
18
0
 
7
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
Браво на 14!По-точна и по-ясна формулировка не може да се даде!Ние ще дадем негативен вот или чрез неходене на избори или с пускането на празни пликове, но избирателните закони така са написани, че им трябват само 2-3 хиляди ***, за да бъдат "законно" проведени изборите Вижте каква е напоследък избирателната активност - няма и 50%! А изборите - ЗАКОННИ!?!Не съм фен на сърбите, ама те 3 пъти гласуваха за президент, точно заради "липса на кворум" няма 50%+1 явили се гласоподаватели
17
0
 
9
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
****ка им крадлива! "ИЗТЪРБУШИЛИ" на хората електроивнсталациите в къщите - сещате ли се това какво означава? Рушене, къртене, погроми!Но далаверата с металните отпадъци е огромна! Сегашната саката и неработеща наредба е "поръчка" - ЛОБИЗЪМ Такова крадливо, ако го набиеш, или не дай Боже гръмнеш - нали се сещате, че излизане НЯМА!А полицията си ги пуска, ама и тя не е виновна! Виновни са дУпЕтатите, дето приемат калпави закони по свирката на тези, дето им плащат влизането в парламента! Фарс!
16
0
 
8
 
! Отговори
Крадливо Сиганче преди 13 години
До бате УШЕВ:И колко мислиш,ще им дадът???Най-много условна присъда,и през това време пак ще краднат гадовете докато ги хванат.А посли историята ще се повтори.ВЕРВАЙ МИ.
15
0
 
8
 
! Отговори
Шоп с брадва преди 13 години
Нека започнем от лявата ръка.
14
0
 
9
 
! Отговори
Крадливо Сиганче преди 13 години
Аре братя не се коркайте:"Жица,жица"1.Всяка вечер вас ви няма,а мъглата е голяма,трудно е да разберавашата игра./2...Ти момче си не разбираш как се вечер бачка,не е лесно да севърнем утре с нова пачка...Припев:Жица,жица пълна паница,жица жица златна жабица /22.Гледам весели сте всички,като малки нощтни птички,пачки трупате сега,ала докога? /2...Ти момче си не разбираш как се вечер бачка,не е лесно да севърнем утре с нова пачка...Припев:Жица,жица пълна паница,жица жица златна жабица /23.А когато ви заключаи игрите ви приключа,няма да е лесно знам,докато сте там./2...Ти момче си не разбираш как се вечер бачка,не е лесно да севърнем утре с нова пачка...Припев:Жица,жица пълна паница,жица жица златна жабица /2
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как са ги хванали,така и ще ги пуснат.Момяетата са изкарали стажа си,сега мога да се насочат и към по големи обекти.В България за крадене има.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Родната милиция ни пази!!!!
11
0
 
12
 
! Отговори
до 10 преди 13 години
1- защо смяташ,че за тях трябва да е "свято" да не обругават гроба на мъртвия,след като те живите си деца продават или изхвърлят по селските клозети? и 2-ро : нищо не можели да правят? не е верно ! истината е, че нищо НЕ ИСКАТ да правят,след като има кой да им плаща сметките ,помощите и целия им гнусен живот. има си поговорка : не е луд,който яде зелника,луд е този народ,който му го дава !?
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що ги наричате младежи бе? Това са ***, не младежи! То се едно да наречеш някоя *** младеж!
9
0
 
20
 
! Отговори
sis преди 13 години
Наскоро четох че започнали да изваждат и продават за скрап оградите на българските гробове. За тия хора няма нищо свято....и мисля че само бой ги оправя. До кога ще си ги отглеждаме тия ***, дето нищо не работят и само крадат. Държавата не е длъжна на никой и живота е еднакво труден за всички. Ама оплакват се нямали работа, че как да имат като не учат и нищо не могат да правят.
8
0
 
16
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
***...
7
0
 
20
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Сега,*** ще кажат,че са дискреминирани и ще бъдат освободени.Така се процедира в България.*** си вършат каквото искат,никой не ги закача.