Spirit Of Burgas, ден трети: жица и миксове

Serj, Gorillaz, Ревю, Kuln и още...
16 авг 2010 23:21,
4
Spirit Of Burgas, ден трети: жица и миксове
Serj. Снимка: Mp3.bg

И третото поредно издание на Spirit Of Burgas се изниза бързо и наусетно като сянка на чадър на плажа в горещ летен ден и остана в историята.

Като хвърлим един общ поглед на цялата картинка, бихме могли спокойно да заключим, че фестивалът се развива доста добре и има всички предпоставки да се нареди до всички квалитетни музикални събития.

Сигурни сме, че следи по бургаския пясък ще оставят още много и все по-високоценени световни изпълнители, които ще се изявяват на все повече сцени.

Единственото, което навява чувството за повтаряемост е може би списъкът с български групи, повечето от които станаха резиденти, но в контекста на по-ограничения роден музикален пазар това е разбираемо.

И така, ден трети от фестивала беше страхотен. Определено това бе вечерта на тежката музика и силните ремискации.

Началото на Main Stage, точно както и миналата година, положиха пичовете от D2 начело с вече утвърдения като секс символ Дидо.

Това се потвърди от множеството фенки, които бяха претупали банята след плажа и тоалета само и само да зърнат своя беснеещ на сцената любимец. И изобщо не съжалиха.

Рокаджиите разцепиха със супер твърдите звуци, яките жици, които присъстват във всички песни от последния им албум "6", както и с малко подигравки с това, което бяха, когато вокал бе Дичо, а всички ги свързваха с песента "Две следи".

Колкото до Дидо - участията в утвърдени фестивали, като Rock&Coke и здравата работа определено са си казали думата. На сцената (а и в пясъка сред хората), младокът определено знаеше какво прави.

Още за третия ден на феста и снимки можете да видите тук

Spirit of Burgas, ден първи

Spirit Of Burgas ден втори

Още музиклни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо против нямам D2, но ако това тяхното са жици, тогава какво да кажем за Rammstein, Slayer, Pantera и другите бащици?
1
0
 
1
 
! Отговори
187 преди 13 години
Нещо за Гранд Мастър-а няма ли да кажете?