Кавгите около Коледа – заради дистанционното

Подготовката за празниците е една от най-стресовите ситуации
Обновена: 14 дек 2010 21:19 | 14 дек 2010 17:28, Елка Василева
12
Кавгите около Коледа – заради дистанционното
Снимка: БГНЕС

Главната причина за караниците в американските семейства по време на коледните празници се оказа дистанционното на телевизора. Това сочи проучване, проведено сред 2000 американци, съобщи NewsLite.

Анкетираните признават, че въпросът за притежанието на дистанционното, когато по телевизиите вървят празничните програми, се появява в семейството им все по-често и все по-остро.

На второ място са конфликтите, свързани със стреса поради умората и безпокойството на жената и майката за коледната вечеря.
 
Третата причина за кавгите по празниците е нежеланието на децата да помагат на майка си в кухнята.

Сред причините за караниците в американските семейства е и кога точно се отварят поставените под елхата подаръци, изборът на коледен филм, който да гледа цялото семейство, и т.н. 

Подготовката за Коледа е смятана за една от най-стресовите ситуации през годината.

Lenta.ru пише, че по социологически данни конфликти пред и след Нова година се случват във всяко трето руско семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: нова година
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...и накрая се изпонапият и изпопребият...или си изпокъсат пръстите с бомбички. и святата нощ свършва в пирогов. еееех,къде отиде коледа с баба и дядо на село? без лъскави врънкулки по елхата,само малко памук.навън бяло,бяло...печката бумти!мирише на мръвчица и ***...искам да съм си онова дете !!!!!!!!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
статистик преди 13 години
Проучване на 2000 души не е представително, следователно и заключенията от него не са достуверни! Моля да не ни заблуждавате с подвеждащи изследвания!!
9
1
 
2
 
! Отговори
85756 преди 13 години
Тия пък, то ние си имаме повече телевизори. А те , дзифтари.Иначе за втората и третата причина, ясно. Жените се преуморяват много.На ресторанти вече не ни се ходи, *** на високи цени. В чужбина е най-голямото прекарване. Така те прекарват, че и не помисляш повече.
8
1
 
0
 
! Отговори
Vesela Koleda! преди 13 години
Taka e pri nas,nesamo na BDNI VE4ER.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
У нас телевизия не се гледа - проблеми по този въпрос няма. Американците като са богати да си купуват повечко телевизори. Толкова ли е сложно.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И ние като номер 3 :DВинаги ми е интересно как хора могат да се скарат заради ядене - ами предварително решавате кой какво ще яде и купувате! Баси, по магазините има всичко! Дори не е нужно да го готвиш лично!
5
7
 
3
 
! Отговори
тр преди 13 години
Това време като дойде ми се доповръща. По радиото-сладникави песнички, телевизия добре, че не гледам-представям си там какъв е ужас, по улиците тези украси и лампи, елхички и глупости..даже не ми се пише за това.
4
4
 
9
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
Всяка година по коледа дават едни и същи филми! Направо съм ги научил наизуст! Ако наистина някой посегне на дистанционното ми за да пусне подобен филм ще има скандали!
3
3
 
21
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 13 години
ПЪК У НАС СЕ КАРАМЕ КОЙ ДА СЧУПИ ДИСТАНЦИОННОТОТО ГАДОСТ СЛЕД ГАДОСТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ
2
4
 
13
 
! Отговори
hgi преди 13 години
Да им имам кахърите...
1
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми то ще е или заради дистанционното, или заради някой хамбургер.Аз за книга американци да се карат до сега не съм виждал :)

Спонсорирани публикации