Злато 24 карата по кожата

В Дубай предлагат татуировки от ценния метал
14 ное 2010 10:00,
13
Злато 24 карата по кожата
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дубайска компания предлага временна татуировка от 24-каратово злато със скромната начална цена от 50 щатски долара, съобщи Ройтерс.

Златните татуировки се търсят много за важни поводи като сватби и специални тържества. Те са  99,9 процента от ценния метал.

"Това е революция в боди арта. За първи път можем да използваме злато 24 карата и платина върху кожата", каза Арно Фламбо, управител на компанията, която предлага татуировките в салоните си "Прешъс скин".

Татуировката се прави от тънък филм злато или платина. Тя се закрепва за кожата и може да остане така до една седмица. По-скъпите и големи модели могат да струват до 5500 долара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Дубай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Златар преди 13 години
Изобретил съм злато - 25 карата. Давам за проба срещу заплащане - за всеки грам за проба, цена - по един грам 24 карата. Промоция!
10
1
 
8
 
! Отговори
ангел преди 13 години
селяци, ТАТУИРОВКА е рисунка В кожата - пигментът, без значение какъв е той, се вкарва ПОД епидермиса с игла. рисунките ВЪРХУ кожата са си .... рисунки, кво друго? традиционните индийски рисунки с къна върху тялото се наричат, познати на българското селячество като "временни татуировки", се наричат "хена" - но както и да се наричат, все тая - рисунки са си. а това от новината си е апликация - злато, млато, л*йно, платина - все тая. нищо общо с татуировка.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zlatoto ne sviruka!
8
2
 
4
 
! Отговори
данъчен преди 13 години
викат ми кожодер е как няма да съм
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен са чували и явно затова толкова се е забавило това велико откритие докато открият схема как да не се отравят хората..
6
9
 
7
 
! Отговори
мето преди 13 години
Тези хора май не са чували за отравяне със злато?!?
5
4
 
21
 
! Отговори
АБВ преди 13 години
напротив, и за българи става, но не за такива като нас...има си хора за всичко в България, дори и такива, които ще си направят само и само да се докажат като снобари
4
6
 
37
 
! Отговори
беден човек преди 13 години
Аз немога да си позволя почивка годишно веднъж, пък кога ще ида в Дубай за да си направя такава екстра.Явно това е за хора от друг стандарт не е за българи
3
7
 
22
 
! Отговори
някой преди 13 години
Ти остави това на митницата, ами навсякъде където трябва да се мине през метал детектор ще ти свирука - ще те карат да се събличаш чисто гол навсякъде където минеш през такива детектори!
2
4
 
21
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Прав си според мен. Ако те заядат на митницата и искат да го свалиш за проверка? Не, благодаря! Ще си сложа ваденка от дъвките - по-евтино излиза, а и се пере. А и сигурно на гаджето ще и хареса да търка татуировката, с шампоан, вместо да ме шкурка с джагата или с шлайфа?
1
4
 
61
 
! Отговори
луд преди 13 години
А на митницата ще ти съдерат кожата, барабар с татуировката.