Отцепникът Роби Уилямс се завърна в Take That

Готов е и новият – шести албум на групата
16 юли 2010 11:19, Елка Василева
7
Отцепникът Роби Уилямс се завърна в Take That
Снимка: БГНЕС

Групата Take That съобщи, че е приключила работа над новия си албум, при записа на който за първи път от 15 години насам като пълноправен член е участвал Роби Уилямс, предаде ВВС.

Името на новия албум все още не е известно. Очаква се той да бъде пуснат през ноември 2010 г. Всичките петима от Take That са автори на песните за шестия студиен албум на групата.

Роби Уилямс започна кариерата си в Take That през 1990 г. и беше най-младият й член. Пет години по-късно той я напусна и започна солова кариера. Скоро след това Take That се разпадна.

Десет години по-късно Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж и Марк Оуен решиха да съберат Take That и записаха два албума, но Роби Уилямс не беше поканен. Дълго време се носеха слухове, че Роби Уилямс ще се върне в Take That, но досега те не се потвърждаваха.

Основната причина Уилямс да напусне Take That бяха разногласия по творчески въпроси – повечето песни за групата бяха дело на нейния лидер Гари Барлоу, който беше и водещ вокал, припомня Lenta.ru. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ddlkklzbe преди 13 години
6
0
 
1
 
! Отговори
Борислава преди 13 години
Ха, защо злобеете? Май сте забравили, как сте им се радвали от 91-95, а? Хората си праят много хубава музика, но може би само ценителите го разбират. Е, хубаво е, че групата се събра - чакаме стойностни песни! (каквито винаги са правели.)
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахах Ози удари се през устата :))
4
2
 
13
 
! Отговори
Ози преди 13 години
Стига сте злословили. Take That имат и няколко много хубави парчета.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нема кинти, нема нема кинти, Скоро няма да си зимам Бентли!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боли ме фара!
1
4
 
24
 
! Отговори
sd преди 13 години
Огладняли са. Завъртяли са 10 буламача, пуснали са едно cd и чакат баламите да им напечатат парите за следващите 5 години да имат за алкохол, дрога и жени.