10 месеца Борисов бленувал Константинов

Премиерът: Истински го исках за здравен министър
1 окт 2010 15:31,
86
10 месеца Борисов бленувал Константинов
Снимка: БГНЕС

"От много месеци истински исках Стефан Константинов да заеме поста министър на здравеопазването, но той досега ми отказваше".

Това коментира пред журналисти в парламента премиерът Бойко Борисов.

Той уточни, че е имал това желание от 10 месеца.

Борисов отбеляза, че въпреки трудностите още 65 милиона лева днес са преведени за здравеопазване.

Премиерът отново посочи, че Евростат отчита растеж на българската икономика от 0,5%, а догодина може да е 3, 4 или 5 на сто и "държавата ще излезе от кризата", отсече той.

По думите му това са няколко месеца, "които просто трябва да устискаме да минат".

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
Grazdanin za ERB преди 13 години
"От много месеци истински исках Стефан Константинов да заеме поста министър на здравеопазването, но той досега ми отказваше".Xa-Xa-Xasled 2 meseca kato mahni6 Konstantinov, kogo 6te kaze6 4e si sanuvalSMESHKO
79
2
 
8
 
! Отговори
пепо преди 13 години
Боико, БОико и ти ни излъга и то много лошо. Едвали има още някои да ти вярвя.А на оня *** твоита марионетка Цветанов като му сварши мандата ще трябва да ходи да се крие при любовницата си в Търново или там по селата, 4е станахте за резил на цял свят.*** паля4овците излязохте
78
1
 
8
 
! Отговори
до 79 преди 13 години
Е, какво толкова, ще се оправдава с предишните, нищо невиждано досега.
77
3
 
2
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
еееех защо сложи тогава оная кукумявка тогава .развали си рейтинга
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В едно интервю попитаха Веселин Маринов защо се е извъртял от БСП към ГЕРБ, а той се учуди, че във всяко интервю го питат все за БСП.Това е все едно Гагарин да се чуди защо го питат все за космоса, но както и да е. Веселин Маринов обясни, че го е променил един човек и този човек се казва Цветан Цветанов. Цветан и Веселин се познават от 7-8 години, както ни осведоми певецът и Цветан винаги е бил изключително чист, честен и всички останали суперлативи човек. Промяната у Веселин обаче не настъпила веднага. През повечето от тези години на приятелство с Цветан той продължавал да пее на Бузлуджа и по други социалистически форуми. За ГЕРБ узрял, едва когато ГЕРБ дошъл на власт.Сега, в разцвета на тази своя зрелост, Веселин Маринов изпя и химна на МВР. Като полъх от моето пионерско детство стиховете на Евтим Евтимов ме просълзиха. Но ме просълзи не само задушевността и възторга на химна. Просълзи ме и тъгата, че другите министерства си нямат свои химни. А нима не заслужават! Ето защо реших да дам своя скромен принос към заличаването на тази неправда като напиша текст за химн на Министерство на здравеопазването. Старал съм се да се придържам към поетиката на Евтим Евтимов, за да не причиня разностилие в министерската химнография.1.Щом чуеш вопъл, стон и хрипот птичи или свински грип,ти бързо скачаш на нозе,любимо и добро МЗПо твоите пътеки здравнисъс стъпки смели, стъпки славни,с сърца горещи и грижовнивървят чиновник до чиновник.ana-mariaПРИПЕВ:О, здравно министерство наше,събуваме пред тебе гащида ни направиш яка клизмавъв името на хуманизма.Ура! Ура! Ура! Ура!Ура! Ура! И пак ура!2.Надигне ли се вирус зъл,ти го разбиваш на чакъл.Полезно като витаминси ти, МЗ! Амин! Амин!Ще молим денонощно Богада бди над твоята ***,да си ни вечно живо, здраво,да надживееш нас направо.ПРИПЕВ:О, здравно министерство наше,събуваме пред тебе гащида ни направиш яка клизмавъв името на хуманизма.Ура! Ура! Ура! Ура!Ура! Ура! И пак ура!
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво бе. Боко изхарчи резерва за глупости, срина образованието и здравеопазването, подписа договори за 5-6-7 години напред и дига ръцете - "Толкова мога, подавам оставка". Ми да, то като вече няма откъде да харчиш като луд как ще можеш? О, чакай, още не си изтеглил милиарди заеми от Световната Банка, бившето работно място на Дянков. Като ги изтеглиш и изхарчиш тогава ще подадеш оставка. То след това, който и да дойде на власт... сещайте се.
74
1
 
27
 
! Отговори
Чингиз хан преди 13 години
Бойко...оо, вятър те вее на бяла кобила тебе. Нагърби се да управляваш България, мина една година и започна да се оплакваш, всъщност, ти се оплакваш още от първия ден и сигурно няма да млъкнеш до последния миг на мандата си. След 5 месеца, когато уволниш Константинов няма да е виновен той, бъди сигурен, че виновният ще си ти, но прошка няма да има. А искаше да управляваш, управлявай, а не се *** с народа си.
73
5
 
11
 
! Отговори
Съветник преди 13 години
Бойко да ходи в Драгалевци при Командира, да "цуне пръстена" и да помоли за съвет и помощ. Всичко друго са глупости !Без Костов и СДС, ГЕРБ са история !!!
72
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
все акушер-гинеколози го "влекат"
71
10
 
3
 
! Отговори
язе преди 13 години
Излязохме от кризата... за пореден път! И понеже наистина това управление няма алтернатива от страна на всички пробвали се да управляват партии, от сърце му пожелавам успех. Ако са умни ще разберат, че критиките от страна на народа са за добро и трябва да им се обръща внимание. Иначе и те ще се превърнат в поредната провалила се партия.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами какво прави - млъска злобарки то е ясно
69
3
 
1
 
! Отговори
62 преди 13 години
А-ха това е подхода :). Като гледам 96-97 как фалираха :). Само спестяванията на хората заминаха, а с тях тия си напазаруваха де що има :)
68
2
 
5
 
! Отговори
питанка преди 13 години
Като гледам снимката се чудя кво праи Тиквата с лявата ръка? :)
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и този ли го е намерил на Кръстовището
66
1
 
4
 
! Отговори
2 преди 13 години
ami vzemete se be boko.
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иначе няма оправия . Държавата трябва да си поема социално слабите,както е в цивилизована Европа, а *** си плащат здравните заради зелената карта защото няма как да излязат извън страната тези *** дето ги показаха в Ямбол те са непоправими
64
2
 
3
 
! Отговори
До 57 преди 13 години
Ама ако застраховките отиват в лични сметки, тогава ... *** как ще окупирват лекари и болници!Да го направят, та *** да си плаща.
63
1
 
8
 
! Отговори
ЛАЛЕ преди 13 години
Траи конио за зелена трева че след зима може и пролет да настъпи. Борисов исках преди 10 месеца Стефан Константинов за Министър на здравеопазването, но пък тои горкия не ме чакаше на нито един кръстопът та досеге се разминавахме но затуи го предлагам сега. Българската икономика отбелязва растеш 05% а догодина може и 3,4,5% да ни е честито борисово управлениеи късметлия ще този които дочака повишение на заплата и пенсия и стажа да не повишават нито възраста,
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според Борисов, ако се докаже, че Дянков е извършил нещо нередно, трябва да се видят кои са подстрекателите и дали Дянков е казал истината.Ха сега да видим дали....? аршина за мерене ще е еднакъв С.Станишев е разследван за изтичане на докуметни от ДАНС демек с държавна тайна и сега за същото се обвинява и Дянков
61
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бате Бойко ни прави услуга,за което ще му благодарим след години.Единствения начин да убием и изгоним комунистите е като се фалира икономиката,да им фалират хотелите,фирмите.Само така те ще избягат и ще измрaт.Давай Бойко,фалирай всичко,нека мрaт сите!