БСП пристана на РЗС и идеята за комисия "Цветанов"

"Само НС може да спре Цветанов да влияе на разследването"
Обновена: 21 окт 2010 13:53 | 21 окт 2010 13:45,
220
БСП пристана на РЗС и идеята за комисия "Цветанов"
Снимка: БГНЕС

Червените депутати принципно подкрепят проекторешението на колегите си от РЗС за създаване на временна анкетна комисия за изясняването на фактите и обстоятелствата около имотното и финансовото състояние на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, заяви народният представител Антон Кутев.

От БСП смятат, че самият Цветанов би имал интерес от внасяне на повече яснота по случая.

Още по темата

Комисията трябва да изслуша Сметната палата, НАП и да се направят съответните действия там и в МВР.

"Докато Цветанов е министър на вътрешните работи, парламентът е единственият орган, който би могъл да принуди НАП, МВР и Сметната палата да работят по верния начин, а временното му оттегляне от поста е препоръчително, за да не им влияе", коментира Кутев.

От ПГ на Станишев призоваваха депутати и от други парламентарни групи да подкрепят подписката за създаването на комисията, особено от ГЕРБ.

"Трябва да има парламентарна комисия, за да се осигури достоверността на данните, които ще бъдат събрани, а г-н Цветанов да бъде лишен от възможността да пречи на разследването", заключи Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
3
 
! Отговори
Analno........ преди 13 години
БСП пристана на РЗС
202
0
 
2
 
! Отговори
Pedalno...... преди 13 години
Жалба в ГДБОП и НС, в която обвинява лидера на РЗС Яне Янев в системен сексуален тормоз, е подал 29-годишният Светослав Стефанов - бивш член на ръководството на РЗС .Според обясненията му тормозът се изразявал в прикрити и открити намеци, отправени устно в преки срещи и чрез есемеси и телефонни разговори за осъществяване на блудствени действия спрямо него в качеството му на висшестоящ партиен лидер, пише Труд.
201
1
 
2
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Глава дванадесета.ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАВидове веществени доказателстваЧл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.Описване, фотографиране и прилагане на веществени доказателства към делотоЧл. 110. (1) Веществените доказателства трябва да бъдат внимателно огледани, подробно описани в съответен протокол и по възможност фотографирани.(2) Веществените доказателства се прилагат към делото, като се вземат мерки да не се повредят или изменят.(3) Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него.(4) Веществени доказателства, които поради размерите си или по други причини не могат да бъдат приложени към делото, трябва да бъдат по възможност запечатани и оставени на съхранение в местата, посочени от съответния орган.(5) Парите и другите ценности се предават за пазене в търговска банка, обслужваща държавния бюджет, или в Българската народна банка.Пазене на веществените доказателстваЧл. 111. (1) Веществените доказателства се пазят, докато завърши наказателното производство.
200
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
предлагам неограничено количество вазелин на народни цени
199
0
 
4
 
! Отговори
iazgimrazq преди 13 години
Ако Господ слушаше кучетата щеше да вали пъстарма
198
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига сте дрънкали глупости,а помислете какво щеше да стане АЕЦ КОЗЛОДУЙ.рУСНАЦИТЕ МНОГО БЪРЗО СЕ ПРЕТЕКОХА НА ПОМОЩ,ЗА ДА ЗАЛИЧАТ СЛЕДИТЕ,КОИТО ЯДРЕНИЯ ФИЗИК ИЗНЕСИ.тРАЙКОВ ОБЕЩА РАЗСЛЕДВАНЕ И БЪРЗО СПРЕТНАХА ЗАЛИЧАВАНЕ НА СЛЕДИ.пРЕЗ 12006 Г. СЪЩО БЯХМЕ НА КОСЪМ ДА СЕ ПОВТОРИ ЧЕРНОБИЛ.зАЩОТО Е ВНАСЯНО РЕЦЕКЛИРАНО ГОРИВО И ТО ОТ кАЗАСТАН,ЧРЕЗ РУСКИ ПОСРЕДНИЦИ.ЗАТОВА ПИСА РУСКИ ЖУРНАЛИСТ.еНЕРГИЙНАТА МАФИЯ Р.ОВЧ,ГОЦЕ И ДР И РУСКАТА ЕНЕРГИИНА МАФИЯ СА СЕ ОБЛАФИЛИ С МИЛИЯРДИ.АЗ ВЯРВАМ НА КОТЕВ И РУ
197
1
 
4
 
! Отговори
марица преди 13 години
Най тъпите се събраха в единен хор за обща спявка и надигнаха вой"'накрак о парий и презрени
196
0
 
3
 
! Отговори
@ преди 13 години
Спонги ти си идеалист,като утопичния комунизъм.За сега доказано от западната демокрация,по добро няма.Но анархията ,която създадоха комунистите през тия години няма нищо с западната цивилизация.Направо се провалиха с това срастване с престъпния свят и се превърнаха в червени мафиоти.
195
1
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Антикомунизмът не е градивна кауза. Демокрацията и пазарното общество могат да са кауза. Всеки тип тоталитаризъм води до опростяване на народа. Това което сега се вижда при три последователни прокомунистически правителства показва, че няма начин да се дистанцираме от тези печални 45 години. Решението е в професионалистите, не в милиционери, пожарникари, деца на хора от Политбюро и други некадърници. Трябва да има правила за всички. Да няма привилегии.
194
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей голям смях: обратни пристанали на други обратни. Ей тия пудели само Трактора ще ги оправи с дълбока оран, сигурно на това се надяват, като го пуснат от дом. арест.
193
2
 
4
 
! Отговори
hagen преди 13 години
Или си луд или си платен драскач от тези които по цял ден стоят пред компа и употребяват едни и същи слова от рода на смешници циркаджии и т.н.След като си толкова разочарован и съседите ти от къде идват тия 30-35% ПОДДРЪЖКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.И като знаем че тези социологически изследвания крият още 3-4%.
192
1
 
4
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
Колко е просто-като ревизия в магазин ,или като счетоводен баланс-дебит,кредит,салдо и готово -----Какви са тези измислени комисии,които така и така не довеждат до резултат ----Действайте по-бързо,че редицата е дълга
191
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
червените пак се обадиха от коневръза :D:D:D
190
1
 
4
 
! Отговори
Lolth преди 13 години
Отговорът беше насочен към коментар 191 и по точно:"Сигурно в Германия не карат толкова Mercedes-и. Какво е обяснението според теб ?"
189
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Priqtelche, Germaniq i Franciq sa dvigatelite na Evropa :)Vij samo nqkakvi zakoraveli prestypnici ti haresvat komentarite.Kakvo losho e kazal choveka, che mu glasuvate protiv na mnenieto, che ne e hubavo da se krade ot naroda.Vikash germancite sa prost narod shtom vkarvat v zatvora tiq deto kradat.:)))
188
4
 
13
 
! Отговори
Lolth преди 13 години
Обяснението е просто. Германците са смотан народ.Няма какво да се говори за тройната коалиция. Всеки път, когато БСП и власт биват събрани в едно резултатът е национална катастрофа. Просто сега щяхме да си мрем от глад, каквото и мнозинството ненормалници коментиращи тук искат. Интересно е, колкото повече комунистите стискат народа за гушата, толкова повече народа ги обича и обожествява. Но може и да е шизофрения. То комуноидо-патриот и шизофреник реално са едно и също нещо.
187
2
 
6
 
! Отговори
CHAOS GROUP преди 13 години
ИВАН КОСТОВ ГИ ИЗЯДЕ?! ТИ КОЯ ГОДИНА СИ РОДЕН БЕ? КОГА ФАЛИРАХА БАНКИ, Я КАЖИ. Е, САМО ЗА ТОВА НЕ ГО БЯХА ОБИНЯВАЛИ :)))) ТИ СИ НОМЕР ЕДНО БЕ, ШЕ УМРА ОТ СМЯХ!
186
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 191:Ние сме най-зле защото политиците крадат от народа. Ето алчността на Цветанов го е накарала да си осигури на мой и твох гръб 5-6 броя жилища. Ти имаш ли толкова? А сигурно моята и твоята заплата са колкото на един депутат или министър. Ама нямаме токова апартаменти и толкова пари.Какво ми пищиш като мома девица?!
185
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иван Костов пък все едно не изяде пенсиите на пенсионерите! :DКомунистите са ***, ама и десните са ***. Цецо е виновен и трябва да отговаря. Не може само който е на власт да иска другите да отоговарят. В Германия всички влизат в затвора независимо дали в момента са на власт или не са.
184
0
 
3
 
! Отговори
Плъхове преди 13 години
В края на лятото скандалните бизнесмени от Свети Влас братя Диневи са приписали собствеността на компанията си "Венид-яхт" на скитника от ромски произход Иван Христов Иванов от великотърновското село Балван. Беднякът обитава полусъборена барака в покрайнините на селото и хабер си няма, че вече е "биг бос". Според столичен седмичник, за да сложи параф под документите, клошарят най-вероятно е взел 500-600 лева на ръка.