РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов

Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР
Обновена: 21 окт 2010 11:33 | 21 окт 2010 11:33,
321
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Независимите депутати на Яне Янев внесоха в деловодството на парламента проект за решение за създаване на временна анкетна комисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

Малко преди прокуратурата да повдигне новото обвинение срещу Алексей Петров, срещу вицепремиера бяха отправени още няколко от гласа на Трактора: "Укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари и изготвяне на документи с невярно съдържание”.

Освен това депутатската комисия трябва да провери дали има конфликт на интереси между заеманите от Цветан Цветанов длъжности и получаваните по извънтрудово отношение хонорари.

Според Яне Янев само този орган може да извика и застави всички държавни и общински служители да предоставят необходимите документи.

"Цветан Цветанов, в качеството му на ковчежник на политическа партия ГЕРБ, извършил ли е незаконни финансови операции. Бил ли е надарен от така наречените фирми на Октопода и по-точно на Лев Корпорация?”, попита Янев.

Още по темата

Но всичките му твърдения днес бяха поднесени под формата на въпроси. Отговорите – утре, когато започва нова серия от ударни пресконференции на РЗС.

За пореден път днес направи впечатление затопленото отношение на Яне Янев към Цецка Цачева.

Той припомни, че председателят на парламента може сам да инициира създаването на анкетна комисия. Така Цачева има шанса да издигне авторитета на парламента, посочи независимият депутат, който няколко пъти беше гонен от залата именно от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
0
 
! Отговори
veleva преди 13 години
Iane,ti si lud i nahalen i antipati4en tip i si s mafiata i e 4udo 4e vse o6te si v parlamenta.Po skandalen tip i bezobrazen ne sam vijdala ti si ujasen imam mnogo obidni dumi za teb,no ne si zaslujava i spri da sluji6 na mafiata i da sabotira6 ministar Cvetanov,6te te gramnat mafiotite skoro.
288
0
 
1
 
! Отговори
ЕЛИ ЕБ преди 13 години
НЯМА ЛИ ДА ТЕ ГРЪМНАТ БЕ МАМИЦАТА И ЧЕНГЕ ГНУСНО.
287
0
 
0
 
! Отговори
баба Илийца преди 13 години
хахах........сестра ти е к**ва...придоби нов вид....брат ти е гей.....:)
286
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не Ви прави чест да ругаете по този долнопробен начин. Дайте си сметка, че г-н Янев е единственият, дръзнал да се опълчи срещу режима в България и срещу Цв. Цветанов, който е поредният политически Мошеник. Блестящо определение в статия, поместена в последния брой на единствения опозиционен вестник в България. Не ругайте, мислете и се събудете.
285
0
 
3
 
! Отговори
nikolay преди 13 години
Abe ne razbrahte li 4e GERB e super izmislena partiq! Nqma smisyl ot komentar prosto!
284
6
 
3
 
! Отговори
Цун Кай Хуй преди 13 години
Яне влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката.Яне:- Извинявайте, но това кафе мирише на пенисСервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана.- Клиента каза, че кафето мирише на пенисБармана вдигнал чашата, помирисал я и казал:- Кажи на клиента да го пие с другата ръка
283
4
 
3
 
! Отговори
Pedalno...... преди 13 години
Жалба в ГДБОП и НС, в която обвинява лидера на РЗС Яне Янев в системен сексуален тормоз, е подал 29-годишният Светослав Стефанов - бивш член на ръководството на РЗС .Според обясненията му тормозът се изразявал в прикрити и открити намеци, отправени устно в преки срещи и чрез есемеси и телефонни разговори за осъществяване на блудствени действия спрямо него в качеството му на висшестоящ партиен лидер, пише Труд.
282
2
 
0
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Глава дванадесета.ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАВидове веществени доказателстваЧл. 109. Като веществени доказателства се събират и проверяват предметите, които са били предназначени или са послужили за извършване на престъплението, върху които има следи от престъплението или са били предмет на престъплението, както и всички други предмети, които могат да послужат за изясняване на обстоятелствата по делото.Описване, фотографиране и прилагане на веществени доказателства към делотоЧл. 110. (1) Веществените доказателства трябва да бъдат внимателно огледани, подробно описани в съответен протокол и по възможност фотографирани.(2) Веществените доказателства се прилагат към делото, като се вземат мерки да не се повредят или изменят.(3) Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него.(4) Веществени доказателства, които поради размерите си или по други причини не могат да бъдат приложени към делото, трябва да бъдат по възможност запечатани и оставени на съхранение в местата, посочени от съответния орган.(5) Парите и другите ценности се предават за пазене в търговска банка, обслужваща държавния бюджет, или в Българската народна банка.Пазене на веществените доказателстваЧл. 111. (1) Веществените доказателства се пазят, докато завърши наказателното производство.
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А твоя си е постоянно такъв....
280
2
 
1
 
! Отговори
Verno li преди 13 години
Абе пич дай едно линкче (само да не от ченгето Иво Инджев). Това си е направо новина
279
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не е хванат в крачка, само подхвърлят обвинения без доказателства. В едно интервю алексей петров си призна, че по принцип така действала неговата служба. Още преди да го вкарат в ареста се опитваше да убеди хората, че срещу него се готви такъв заговор какъвто спретнаха на Цветанов. Само че единия мина всички проверки, а другия е още под домашен арест. Отделно Алексей Петров е единственото ченге милионер в България ! За миналата година има декларирани 2млн лева. Откъде са дошли ?
278
5
 
13
 
! Отговори
Съвсем се ошашавиха преди 13 години
"..........семейство Цветанови е превело по банков път 255 000 лв. От тях 139 814 са собствени средства, в които влизат и средства на родителите на г-жа Цветанова, както и 115 000 лв. от банков кредит.........."Освен тези скромни средства, които по думите на Цецко са нормални спестявания за всеки с над 26 г. трудов стаж, той има още над 100 000 в спестовен влог.Абе физкултурника какво се прави на ощипан - хванат е в крачка, да се омита!!!!
277
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само че Цоцо няма само 2 апартамента, отделно в края на 2008 трябва да е купил две гарсониери в Изток за плати толкова...
276
3
 
7
 
! Отговори
верно кофти преди 13 години
Как ги е събрал???
275
7
 
1
 
! Отговори
Kofti drugari :(( преди 13 години
Единствените купени са спорните два апартамента в кв. Изток. Те са платени в края на 2008 г. изцяло по банков път, каза Стефанов, които се позова на извлечение от Банка ДСК."Имаме извлечение от банковата сметка от Банка ДСК, от която се вижда, че на 04.12.2008 г., на 09.12.2008 и на 07.01.2009 г. семейство Цветанови е превело по банков път 255 000 лв. От тях 139 814 са собствени средства, в които влизат и средства на родителите на г-жа Цветанова, както и 115 000 лв. от банков кредит", обясни шефът на НАП.
274
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доган и Серго не, но БСП и ДПС не са само от ДОГи и Серги... А данъчната секира ни я точат за след президенстките избори, иначе шланга няма да стане Гоце2...
273
2
 
12
 
! Отговори
хаха преди 13 години
докато си ревете къв е яне и квое сторил цц изтървахте да чуете как ще ви го набутата а..... с данъчната секира от другата година , честито *** :))) *** народ отивате на заколение ама не се усещате , герб мерб атака матака висчоко е ала бала вижте кво става във франция гърция англия всичко вече ревна срещу секирата а вие се карате тук кой бил комунист и кой бил гербер
272
3
 
20
 
! Отговори
да преди 13 години
не плашете хората с плашилото доган и серго , те няма да се върнат на власт , но герб ни вкара нова данъчна секира от нова година , цц е бил същият консултант като доган , и има същото барбекю е в по - малък вариант , повече имоти от доган , но моралат му рухна .Днес сашо ще подкара и другата серия да видим квмо ще излезе и там просто хората са разочаровани от герберите и тяхната алчност същата е като на доган и серго .
271
3
 
16
 
! Отговори
лудото яне преди 13 години
незнам кво напарив лудото яне ама гледах и сашо и той показа палата на цц в некво село , ами там хеликоптер не е минавал , подаръците в кв изток и консултанските които е правил без ценз като доган всичко говори че цц нее чист и трябва да се махне той е вреден за герб
270
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами предсрочни избори и пак съюз на БСП и ДПС..... Няма да е завръщане на джедаите ами нова версия на "отмъщението на ситите"