РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"

Янев призова депутатите да обявят дали подкрепят идеята му
Обновена: 20 окт 2010 10:48 | 20 окт 2010 10:48,
111
РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов"
Снимка: БГНЕС

РЗС настоява да бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да установи фактите и обстоятелствата, свързани с имотното и финансово състояние на Цветан Цветанов.

Хората на Яне Янев призовават всички народни представители от 41-вото народно събрание ясно и категорично да обявят намеренията си дали ще подкрепят идеята на партията, съобщиха от партийната централа.

От РЗС призовават и за установяване на фактите, свързани с основателни съмнения за укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари, изготвяне на документи с невярно съдържание и участието на Цветан Цветанов в спекулативни имотни сделки пряко или с подставени лица.

Партията призовава народните представители да се абстрахират от политическите пристрастия и да подкрепят създаването на специална анкетна комисия, която е "единственият орган, който може да установи всичко около казуса "Цветанов", съобщиха още от партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Целта на БСП е не да се формира тази комисия, която да разбере истината кой е крив и кой прав, а щом се вземе това решение,още същия ден, та дори същия час западните вестници ще бъдат уведомени,че ЦЦ така се е "осрал",че Народното събрание формира комисия за "разследване на неговите престъпления". И на следващия ден ще четем в Ройтерс, Файненшъл таймс или Билд,че ЦЦ и т.н. и т.н. Защото в БСП и РЗС са интриганти от сой начело с Янето,Миков,Нинова. Сцен аристът е ясен - Гоше от пернишко.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и аз искам, ама нема.... ЦЦ е пестелив, скромен и работлив и така си купил 7 апартамента. Въпроси?
102
0
 
2
 
! Отговори
abv преди 13 години
Търся фирма да ми плати за консултантски услуги 100-200000 лв.
101
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
Всичките са маскари!
100
1
 
1
 
! Отговори
колежка преди 13 години
Драги ми принце, напълно съм съгласна с теб, но за съжаление всички в политиката са повече дупета, отколкото чисти и едвли това ще се промени. Ние никога сме нямали щастието да гласуваме за чисто "бебешко дупе", за това целта е била винаги да изберем по-малкото от всички големи нечисти "дупета".
99
3
 
5
 
! Отговори
Сигутура Накура преди 13 години
Тоз *** няма ли да спре да се прави на еж, ще почуства скоро бодеж.
98
1
 
1
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Казано на езика на Курнезов : Баста на бесните страшни пенсии !
97
3
 
6
 
! Отговори
Костова преди 13 години
Истината по-малко ли е истина, ако е изречена от Яне Янев? Един физкултурник има толкова право да дава юридически консултации и да взема хонорари без да има необходимата за това квалификация, колкото и един философ-консултант по хидростроителство-разликата е в размера на хонорарите. Разликата е и в степента на интелигентност- единия дава *** и противоречиви обяснения на ляво и на дясно-другия мълчи спазвайки сентенцията "Когато фактите говорят и боговете мълчат!".
96
1
 
3
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
В Дневник има по-хубава снимка - Янето и М.Миков обмислят бъдещите действия на Тройната коалиция БСП-ДПС-РЗС. Янето - в ролята на ***, БСП - на интриганти те, ДПС - ако морето се закваси, ще оберат каймака. Отзад наднича ген.Пенгезов от САС -него камерата не го е хванала - и пита "Ами за мене?"
95
3
 
5
 
! Отговори
fan fan la tulip преди 13 години
Това е един дружен залп против Цветанов изстрелян от АРМИЯТА на всички онези които за ПРЪВ път бяха показани на народа какво са ОТКРАДНАЛИ, как се взимат ХОНОРАРИ и как са изнудвани хората .. А Яне е пример за ония НАЙ-ДОЛНИТЕ клепачи от едно време, дето така ще те омажат с ***, че и *** да не може да те познае ..
94
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А БЕ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКОИ И ОТ ЧУЖБИНА СИ ВНЕСЕХМЕ И ТЕ ВСЕ ОТ ТЯХ ИИИ...ВСЕ ТАЯ
93
2
 
7
 
! Отговори
Миу Сука Мъдите преди 13 години
Приятелю" Анонимен" чети малко.Синдикатите -стачна готвят.Лекарите и те.Студентите и те.Полицаите и те.Такситата и те.Миньорите и те. още кой ли?Така че,тия 45 процента меко казано са завишени,но дано да са верни
92
1
 
9
 
! Отговори
консултант Цветанов преди 13 години
Моля не обиждайте, Цвъцко вече си има титла и се казва - консултант Цветанов
91
2
 
10
 
! Отговори
уелския принц преди 13 години
до "колежката"Мила колежке,всичко което е откраднато,получено с измама,с пари,които не си ги изкарал е проблем.Нямаше да е проблем,ако всеки среден чиновник може да си купи по 7-8 имота,банките да му дават големи заеми, да изкарва с акъла си или с ръцете си и т.н.Но този който се бори с престъпниците,и дава всеки ден акъл и говори с тон на мъдрец,трябва да е чист като...бебешко дупе.
90
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За момента: ГЕРБ - 45 %, БСП - 11 %, ДПС - 7 %, "Атака" - 6 %, "Синята коалиция" - 9 %. Атака 10% .........==================================Sega e momenta za novi izbori , shte pratim predatelite na roda bylgarski v istoriata !!! amin :)))
89
3
 
5
 
! Отговори
za 79 преди 13 години
A zashto Traktora niama dokumenti za agent Goce, Dogi, Kostov, Caria..........i koi e traktora 4e ima ?
88
2
 
2
 
! Отговори
za 86 преди 13 години
ili BTP - Bylgarska Traktoristka Partia - shte drypnat hem pomacite, nem traktoristite :))
87
2
 
4
 
! Отговори
Ot Helikoptera преди 13 години
Vidiahme stotici imoti za milioni, daje nedeklarirani...............zashto li ni zanimavat v panelkite na Ceco i koi iska da go razsledvat nego, a ne onezi s kradenite pari.........
86
10
 
5
 
! Отговори
Миу Сука Мъдите преди 13 години
За момента: ГЕРБ - 35 %, БСП - 12 %, ДПС - 7 %, "Атака" - 4 %, "Синята коалиция" - 3,3 %. Атака, Сините и РЗС най-вероятно ще отидат в историята и няма да имат присъствие в парламента.Но след оакването на ЦЦ. да ли ще остане и след 3 м това класиране,а?
85
11
 
6
 
! Отговори
f.p. преди 13 години
Ако Ц.Цветанов бъде окалян достатъчно, правителството на ГЕРБ ще подаде оставка и отиваме на нови избори.За момента: ГЕРБ - 35 %, БСП - 12 %, ДПС - 7 %, "Атака" - 4 %, "Синята коалиция" - 3,3 %. Атака, Сините и РЗС най-вероятно ще отидат в историята и няма да имат присъствие в парламента.Междувременно, хаос и айдуклък на квадрат.Резултата: пак ГЕРБ на власт, с много по-силни позиции.Политиката е най-стария и мръсен бизнес от как свят светува. Всичко е за пари и влияние, нищо за народ.