Акция "Комар" събира пари срещу гадинките в Русе

В писмо кметът моли премиера да помага
16 юни 2010 22:45,
36
Акция "Комар" събира пари срещу гадинките в Русе
Снимка: Dnes.bg

Общината няма възможност да се справи с проблема с комарите в Русе и градоначалникът призова бизнеса на помощ.

"От години насам в Русе комарите не са били такава напаст", коментираха общинари пред Dnes.bg.

Още по темата

Само за 48 часа две групи във Facebook събраха хиляди членове.

Масово хората коментират, че след като общината няма пари за пръскане, са готови да пращат SMS-и на цена 1–1,20 лева, но да се пръска против комарите в крайдунавския град.

Кметът Божидар Йотов е изпратил и отворено писмо до премиера Бойко Борисов, в което настоява за допълнителна субсидия за борба с жилещите насекоми.

Това стана факт, след като Асоциацията на Дунавските общини "Дунав" не успя да постигне споразумение с финансовия министър за допълнителни средства за пръскане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
ruseva преди 13 години
този наш кмет,който е като фурнаджийска лопата-винаги е с този,от когото има изгода,колко пари събира от паркингите?и откъде спести толкова в сметката си по време на криза?колко пъти ще сменяме плочките на центъра/вечно с недостатъци-напр.доста токчета на обувки са останали там/?още преди търга се знаеше на кого ще напълни гушата.и не само за там.докога само ще лежим на славата за най-европейски град,а всъщност отвсякъде мирише на далавери?замажете и очите на обикновения русенец-избийте комарите
31
0
 
0
 
! Отговори
КИКИ РИКИ преди 13 години
КОКЛКО ДАДЕ ЧЕРВЕНИЯТ ЙОТОВ, КАТО ПРОСИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРИ? ИЗЯДОХА НИ БЕ .
30
0
 
0
 
! Отговори
УХАПАНА ОТ КОМАРИТЕ преди 13 години
ТОЗИ *** КМЕТЪТ, ДА НЕ ПОПРАВЯ ЦЕНТЪРА СТО ПЪТИ ,АМИ ДА ОТДЕЛИ СРЕДСТВА И ДА ОПРАВЯТ ТЕЗИ КОМАРИ. ПРАВИ НАРОЧНО , ЧЕ НЯМА ПАРИ, ЗА ДА НАМРАЗИМ БОЙКО. МАХНИ ПЕНСИИТЕ ОТ ОБЩИНАТА. ВЪРВИ СИ ВЕЧЕ ,КАТО НЕ МОЖЕШ ДО УПРАВЛЯВАШ БЕ ЧОВЕЧЕ. СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ГО ИМА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КОЕТО СЕ ГАВРИ С ЦЕЛИЯ ГРАД.КАКВИ СА ТЕЗИ ХОРА ДА ТЪРПЯТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ " НЕ НАРОД , А ***" ТОВА СМЕ НИЕ.
29
0
 
1
 
! Отговори
smi преди 13 години
dawaijte pari che w ruse ne se di6a ot komari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kato gargi sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s tiya pari ot ikonomii za komarite zadminahme wsichki strani w ewropa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da se wurem krachka nazad w brutniya wutreshen produkt i da ubiem komarite!!!!!!!!!!!!!!!!!1ili dyankow w swobodnoto si wreme da doide da gi ubie i da ikonomica pari.
28
1
 
3
 
! Отговори
Коментар преди 13 години
Почистете и/или унищожете местата, където се развъждат. След това може да се пръска профилактично и периодично, за да се намали популацията и да се унижожат яйцата им.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Млък анадолец мешан, от Миллет Сити.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Във Видин не се живее от комари.Ако не пръскат против тях, идваме всички в София.
25
1
 
2
 
! Отговори
русенец преди 13 години
умнико, ти да мълчиш. скрий се в селото от което си се пръкнал и нито дума за РУСЕ
24
0
 
3
 
! Отговори
Тишо преди 13 години
И в Свищов е ужасно, особено последните няколко лета е нетърпимо положението. Никъде не мърдам без антикомарин и се мажа от главата до петите, иначе няма спасение... А най-лошото е, че от миналата година насам понякога като те ужилят не се появяват обикновени пъпки, а стават големи червени петна, които след това стават *** и е много грозно... Спомням си преди години бяха напръскали и цяло лято нямаше почти никакви комари.
23
0
 
5
 
! Отговори
Ники преди 13 години
В Силистра е също нетърпимо положението,комари,кърлежи,ужасия тотална и никакви мерки за това.Може да храним крадливите *** а един път в гдината да не може да се напръска срещу комарите,защото виж ти пари нямало.Е ние сме хора плащащи си данъците и искаме нормален живот.
22
0
 
2
 
! Отговори
Боян преди 13 години
Ин Силистра ис дъ сейм!
21
0
 
6
 
! Отговори
ели преди 13 години
Във всички градове по Дунав, положението е нетърпимо.Кметовете да измислят нещо, че хората изперкват вече с тия комари.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А у Видин комарите като кацнат по оградите и кучетата се скъсват да ги лаят...
19
0
 
6
 
! Отговори
гуньо преди 13 години
Ех, ако можеше и Фидоска да отнесат към румънско .. :) Ама бая тежи, зор :)
18
16
 
1
 
! Отговори
пловдивчанин преди 13 години
Дано ви зелее Дунава!!!
17
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм от Русииии гледаитииии завиждаиитиии!!!
16
4
 
8
 
! Отговори
НИКАКВИ ПАРИ ! преди 13 години
Много добре са преценили хората, че в момента каквото се налее в Русе, ще бъде окрадено и опоскано ! На комунистически кмет не трябва да се дава и една стотинка. На секундата ще се завърти нещо и парите ще потънат, но работа няма да се свърши.
15
3
 
9
 
! Отговори
НАХАПАН ОТ КОМАРИ! преди 13 години
ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪРЖЕМ ДЯНКОВ ЗА ЕДНА НОЩ НА НЯКОЙ СТЪЛБ В РУСЕ И СУТРИНТА ДА ГО ПИТАМЕ, ПАК ЛИ НЯМА ПАРИ ЗА КОМАРИТЕ?????????? НЯМАТ СРАМ И НАГЛОСТТА ИМ НЯМА КРАЙ!!!!
14
1
 
11
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
Хайде първо, преди да се чудим как да наливаме пари на кмета на Русе, първо той да ни отговори на един въпрос. Как стана така, че за 4 години, чиновниците в общината скочиха 5 пъти ?! Нещо града ли порасна, какво ?! Ей ги парите бре ! За заплати на мързеливи, но пък нагли общински служители !
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имам роднини във Свищов,там е същата работа!То няма такива комари...като врабчета,като свиеш вестник да го удариш и той не бяга а ръмжи срещу тебе:) два комара хващат кебапче и отлитат във румънско:)