Временно променят движението заради рали "България"

Кръгът от Световния рали шампионат ще се състои на 10 и 11 юли
7
Временно променят движението заради рали "България"
Снимка: БГНЕС

Временни ограничения в движението се въвеждат заради предстоящото 41-во международно рали "България 2010", съобщиха от  МВР.

Кръг от Световния шампионат на ФИА - WRC ще се състои на 10 и 11 юли, а ограничения се въвеждат и в предхождащите ги дни за тренировки.

На 8 юли между 7,00 и 14,00 часа ще бъде спряно движението от к.к. "Момин проход" в посока с. Горна Василица и обратно за провеждането на свободната тренировка на състезателите.

На 10 юли в часовете между 8.30 и 18.30 часа и на 11 юли от 6.15 до 14.30 часа ще бъде спряно движението по третокласния път от п.в "Мухово" на магистрала "Тракия" през с. Мухово, махала "Любница", махала "Нейкьовец" и с. Церово.

Движението ще бъде спряно и на 11 юли в часовете 7-15 часа  в отсечката от разклона за крепост "Траянови врата" на път I-8 в посока с. Горно Вършило, с. Славовица и обратно.

За нормалното протичане на проявата от МВР напомнят на гражданите, които имат желание да наблюдават ралито, да се съобразяват с посочените места за наблюдение съгласно пътната карта на организатора, като заемат предварително местата си,  не пресичат трасето и изпълняват указанията на длъжностните лица,
които се грижат за тяхната безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде има местата за гледане?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като затварят пътя ас как ше си искарам кравите на паша
4
0
 
3
 
! Отговори
4140 преди 13 години
Аз минах миналата неделя през единия SS (Special Stage) и мога да ви кажа, че е супер як пътя за рали....отделно гледките са невероятни:)
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ралито ще е по супер настилко (подобни на пистите от F1) ;). естествено няма да е по магистрала ( въпреки че точно в участъка "Траянови врата - Церово" ( и малко по нататък) магистрала "Тракия" е ужас - даже и за рали от WRC не става!!!Льоб ще остане доволен от трасето в България - ще видите!!!!!!!!
2
0
 
3
 
! Отговори
Рали ,,Златни ,, преди 13 години
Бе ... ЩЩД !
1
13
 
7
 
! Отговори
Рали ,,Златни ,, преди 13 години
Взехте ни хубавото рали и затваряте движението .По какви калдъръми ще ги прекарате - щото догодина нито Льоб ,нито друг ще уважи надпреварата.