В сряда и четвъртък няма да пътуват бързите влакове през гара Кулата

Причината - стачните действия в Гърция
22 сеп 2010 19:53,
4
В сряда и четвъртък няма да пътуват бързите влакове през гара Кулата
Снимка: БГНЕС

От "Гранична полиция" информират, че поради стачни действия в Гърция в сряда и четвъртък се преустановява движението на бързите влакове, преминаващи през гара Кулата. 

Това са влаковете в 20.25 часа на излизане от България и в 19.38 часа - за влизане (на 22 септември), както и влакът в 20.25 часа утре от България към Гърция.

Междувременно гръцката полиция съобщи, че шофьорите на камиони са блокирали движението по двете най-оживени магистрали, водещи към Атина, за да протестират срещу законопроекта за либерализация на товарните превози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 13 години
KAKTO VAS I TE SE PRE**AVAT.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бате, гърците не знам дали си гледат интереса, ама с тея стачки сами се преебават. Не преебават политиците си, ами преебават сънародниците си.
2
0
 
7
 
! Отговори
Жо преди 13 години
КАКВА Е ТАЗИ снимка и какво общо има тя със съдържанието на статията? На снимката, някакъв локомотив е катастрофирал в товарен вагон. Можеше да поместите снимка на потъващия "Титаник" или на кратера от Тунгуския метеорит:-))
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала на гърците,че стачкуват,а не спят като нас.Само че защо други трябва да го отнасят?Бойко се пеняви преди време ,че ще иска обезщетение за БГ-даже извинение не получи!Гърците са народ,който гледа собственния си интерес,а българина-интереса на политиците си