Sorry, много сте разголена за нашия самолет

Служител на американска авиокомпания поиска да свали 23-годишнa студентка от борда, тъй като била облечена прекалено секси
10 сеп 2007 15:29,
86
Sorry, много сте разголена за нашия самолет
Кайла не остана длъжна на Southwest Airlines и разказа случката си пред цяла Америка. Снимка: San Diego Union-Tribune

Възмутен служител на американската авиокомпания Southwest Airlines поиска да свали 23-годишна студентка от борда, тъй като била облечена прекалено секси.

Напористата Кайла Ебърт обаче не му остана длъжна- тя разказа в пълни детайли пикантната случка в популярното американско предаване Today по NBC.

На 3 юли тази година Кайла трябвало да лети от Сан Диего за Туксон. В последния момент обаче служител на компанията я привикал и й казал, че изглеждала прекалено провокативно и неподходящо за семейна авиолиния като Southwest Airlines.

„Аз го питах- коя част от облеклото ми изглежда прекалено провокативно- полата или блузата ми? Той просто ми каза: всичко.“, сподели Кайла пред камерите на NBC.

„Почувствах се унизена, всички гледаха към мене и следяха разговора ми със служителя“, допълни тя.

За да замаже положението 23-годишната студентка решила да облече пуловер, а служители на Southwest Airlines й дали одеяло, за да прикрие голите си крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 16 години
pesho - тук не става въпрос за комунизъм, а ти ходи се дърви пред телевизора или в стриптийз баровете!
4
0
 
1
 
! Отговори
Надър Вен Ху преди 16 години
Явно е на зор, за да се облече така семпличко... Студентките са бедни - то се знай - нямат пари за повече плат.Но извън майтапа, трябва да има някакви етически норми на благоприличие, които да се спазват от жените. Защото тази девойка някой мъж й удари един *** в асансьора или зад ъгъла, утре тази девойка ще съди този мъж, макар че може да се каже, че той е нейна жертва.
3
0
 
1
 
! Отговори
pesho преди 16 години
Rosev, ia hodi se grumni be :) Komunizma otdavna otmina
2
0
 
1
 
! Отговори
rosev преди 16 години
Ми тези девойки как се обличат, нормален човек няма дето да не се одърви. Правилно е постърил служителя. И в БГ е хубаво да не се допускат разголени млади момичета с голо пъпче, къси поли и впити дрехи в Градския транспорт, обществените места и т.н. Хубаво е да се приеме и подобен закон, но тия в Парламента нямат време за тези неща и разврата тук вилнее с пълна сила. В САЩ ги вкарват по затворите.
1
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 16 години
Koi opredelq kakvo e provokativno i kakvo ne?Tazi aviokompaniq da ne prinadleji na nqkoi islqmistka organizaciq?Trqbva feredje li da sloji momicheto.Az na neino mqsto bih gi sadil.